На скоро купих на жената една колица да бръмка с нея, в нея заварих много готино неизвестна марка CD.
И първото нещо което установих е че не работи, отворих го и гледам стъпалото изгоряло кат факел, с 300 зора разчетох чипа и купих нов такъв смених го и воаля заработи, свири та дрънка. разказах Ви всичко това за да имам оправдание що още продължавам да се мъча с негоСлед някои ден установих че сам се включва в колата и разбрах че бутончето е сдало багажа и го смених (SMD монтаж малко черничко), след това смених и още 3-4 копчета които ми се струваха не в ред. И уж положението се закрепи, ама вчера пак се включи сам, усилва се сам, сменя станнци квото се сетите, демек проблема не е в някое друго копче. Аз твърдо съм решил да ги сменя всичките щот са по 15 стинки а дадох 15 лева само за стъпалото как да го зарежя сега баш
Та мисълта ми е тоя пробелм с тея своеволия дет си прави от какво може да е и струва ли си да се ремонтира ако не е някое от копчетата които още не съм сменил макар че се съмнявам. Всичко съм почистил хубаво вътре да не би да окъсява някъде нещо ама не.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат