Контролер с 4-5 аналогови входа е по-скъп с 40-50ст. и то на дребно в млад техник например
Контролер с 4-5 аналогови входа е по-скъп с 40-50ст. и то на дребно в млад техник например
Цял контролер с интерфейси, шини за данни, флаш памет или за чип/микропроцесор става въпрос?????Първоначално публикувано от badr
Неправилно съм се изразил.
Разликата м/у контролер с един и контролер с няколко аналогови входа при еднотипно решение няма как да надвиши 40-50 ст и то дори при положение че компонентите производителя ги закупи от млад техник.
здравейте!разбрах че имало поне 2 начина на обезскрежаване.бихте ли ми казали ако наистина са 2 или повече,кой от тях е по ефективен и как можем да разберем кой от предлаганите на пазара модели работи по него?единият начин бил с датчик измерващ температурата на външното тяло,а другият с включване на определено време(нещо от сорта :screwy.Благодаря ви предварително!
Един поне малко окуражаващ факт :
Когато климатика свърши с размразяването, външното тяло остава нагрято и като се превключи на отопление - цялата тази натрупана енергия си я прибираме обратно в стаята.
А моя Хайер, дето го взех преди 4-5 години, кога, не помня точно, дося си работи нон стоп, дори не съм му викал техници за профилактика, може би е време, знам ли, утре мое да гръмнеама пък странното е, че топли като замаян, охлажда пак като замаян, външното тяло зимата става една огромна буца лед а оня не спира да топли въте
, като се сетя някой път го обливам с маркуча направо с топла вода
ама вечерта докато спим пак бачка, бачкал е при мину 17-18 градуса пак без да спира, не съм го засичал да се размразява, може би не знае какво е това размразяване, ама не е спирал да духа топло вътре... мистика пълна, изобщо не разбирам ко стаа, ама бачка де
![]()
Той за бачкане може и да бачка, ама и ефективността му клони към нула!
За да ти върши работа при тоя режим, би трябвало да е доста приоразмерен.
Много четох за въпросното обескрежаване.......Най-после и аз го усетих. Panasonic CU - E15DKE за сефте започна да го прави това нещо в Бургас...И то точно когато температурата падна за първи път под нулата за първи път....За около 3 часа го направи 2 пъти за около 4 минути....Казвал съм тука колко ми е помещението ( 36 квадрата с височина 2.8 м )...За справка - съседа има Осака 24-ка за същото помещение, който се размразява за 1 час около 4 пъти за по 6-7 минути, като това е приндружено с многоооооо, ама наистина много студен въздух в стаята![]()
Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Не съм съгласен! Май раничко си започнал с празниците...
или нещо не си доспал.... Но с две думи не е вярно.
![]()
Идвам днес в Офиса и кво да видя - Осаката цялата в сняг и ледПървоначално публикувано от Кrassy
Работи и топли долу горе, и не ще да се размразява, а миналата седмица си се размразяваше отвреме навреме... Да викам ли техници??? Панасоника вкъщи си е абсолютно чист - и грям лед няма по питата...
Редакция: не топли особено много!И го спрях.... Май ще викам техници, ама като ги знам и тях....