напълно нормално е при температури под 0 градуса да включва в режим на обезскрежаване. Както стана на въпрос по-горе, микропроцесора съди дали да обезскрежава или не по температурата на външното тяло. Само дето при температура на въздуха 0 и под нулата, влажността е 0% - въздуха е абсолютно сух и няма какво да се налепва по питата.
Просто няма начин микропроцесора да разбере дали питата е с темп. -5, защото е заскрежена цялата и задръстена, въпреки че на вън е +2 градуса или си е наистина -5 градуса темп. на въздуха. Предполагам, че биха могли да слагат хигростати и разни други стати и влагомери, но тогава забравете за евтините климатици.
И още нещо, много важно - когато се цитира COP на дадена машина в режим на отопление, най-често не се взима предвид това, че на всеки 50 мин има 10 мин обезскрежаване, което реално изважда топлина от стаята за да стопли външното тяло

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

. Че Осаката не е върха на сладоледа ми е пределно ясно, но когато го купувах преди 3г. нямах знанията за климатиците (които имам сега благодарение на Вас и други участници във форума), а и цената все пак имаше значение :coolsmiley: То с много пари и баба знае какво да си купи
. Че Осаката не е върха на сладоледа ми е пределно ясно, но когато го купувах преди 3г. нямах знанията за климатиците (които имам сега благодарение на Вас и други участници във форума), а и цената все пак имаше значение :coolsmiley: То с много пари и баба знае какво да си купи  , доста по безшумен е от Hair-a на комшията, а и зимата до около -5 - -10 градуса си поддържа +20 в помещение 30кв.м. без проблем.
, доста по безшумен е от Hair-a на комшията, а и зимата до около -5 - -10 градуса си поддържа +20 в помещение 30кв.м. без проблем. . Поне ще знам че не е дефект, а конструктивен недостатък.
. Поне ще знам че не е дефект, а конструктивен недостатък.
						 Първоначално публикувано от badr
 Първоначално публикувано от badr