интересуам се колко трябва да е температурата на въздуха изкарвана от вътрешното тяло през лятото
интересуам се колко трябва да е температурата на въздуха изкарвана от вътрешното тяло през лятото
Колкото може по-ниска от тази на помещението Това устройва ли те!
това ясно но няма ли някакви стоиности в които трябва да се ограничава?
А каква трябва да е мощността на колата ми? Отговори ми, и ще ти отговоря :-P
Грубо казано-минус 8-13 градуса от тази в помещението.НО ТОВА Е САМО ОРИЕНТИР!
външна температура 33 градуса вътре в стаята 25 -26 ,а температурата на въздуха които изкарваше беше 11 градуса на auto при настроена на 16 градуса 5 мин преди измерването .
Ами,бива!Но, не казваш марка,обем,изложение и т.н.
п.с.Днес на едно 6 годишно "дърво"-TOYO 18-външна температура 34градуса,юг,15 часа,помещение около 80 куб.м с температура 29 градуса-10 мин след пускането на климатика-изходна температура 7,2 градуса...
ами китаиски панасоник 12 ка стая юг ,дръпнати щтори 23 квадрата стая
11-12 градуса е перфектна температура
някои беше казал някаде 5-6 градуса на мене ми се стори мн малко но щом казваш 4е 11-12 е добре океи.
а 55 градуса при външна 13 вътрешна 23 как е?
Ами жега е .Кое те притеснява?Ако не топли- притеснявай се,ако не изстудява - притеснявай се,след като бачка и си върши работа,нека си върши работата.
бе деда знам четах някаде на някои излиза 60 и на горе градуса пак при мене не ще да ги направи затова.
Нямаш проблеми никакви,температурите са добре.Ти ги мериш с някакъв термометър предполагам - ако се мери с инфрачервен (или лазерен ли е)термометър,какъвто ползват монтажниците на климатици ще ти покаже няколко градуса по-малко при охлаждане(от 11 на 8-9) и няколко повече при отопление.Така всичко е ок.
дабе с някав смешен ги меря но няма друг и съм се зарекъл да си купя хубав за по точни измервания .