След доста ровене из форума,а и в доста BG сайтове за климатична техника.....почти не открих инфо за прозоречните.Само за Midea намерих. Ще съм много благодарен ако някой даде линкче към такива модели, и всякакво инфо свързано с тях.
След доста ровене из форума,а и в доста BG сайтове за климатична техника.....почти не открих инфо за прозоречните.Само за Midea намерих. Ще съм много благодарен ако някой даде линкче към такива модели, и всякакво инфо свързано с тях.
- Защо??? Чупливи ли са? Ако са издръжливи не ме бърка малкия коеф. нито шума-ще се ползва в домашна работилничка,и то "от вятър на дъжд" така че не ми се слага Сплит!
Цената им е доста по-висока,отколкото на някое Нео или Беко сплитче. По-добре потърси нещо втора ръка за работилницата,ама да е истински климатик...
Обикновено прозоречните климатици харчат и повечко ток!Но имат 1 предимство - могат да засмукват мръсния въздух от стаята и да вкарват свеж!
Това важи за прозоречните вентилаториПървоначално публикувано от K.K.
Напротив имат една клапа където като се отвори и влиза свеж въздух
Моите нямат такова нещо - втора употреба японски, само за охлаждане. Май бяха Тошиба, вертикални