Нееее, не ги сравнявамЯвно не съм задал въпроса правилно. Интересно ми е дали компресорът на тая 7-ца ще се счупи и ще се износи бързо ако да речем я ползвам като инвертор, ако мога така да го нарека
В смисъл ако работи нон-стоп и спира само за дефрост? А това може да се направи само ако се сложи по-малък климатик в голяма стая...
Просто ми е любопитно дали и конвенционалният компресор може да издържа на такова натоварване, ако работи като инвертора нон-стоп.
Та идеята ми беше да се сравни конвенционална машина с инвертор ако приемем че инверторът работи винаги по номинал - ще се сдаде ли багажа по-бързо този конвенционален компресор ако работи нон стоп и спира само за дефрост?
Просто някакъв казус, теоритичен, като естествено съзнавам че е нереално инверторът винаги да работи на номинала си и да се направи такова сравнение.... Знам че иверторът теоритично е по-здрав защото работи и на доста по-ниски обороти през повечето време и така се изноства по-малко.
А дори и да не го сравняваме с инвертор основният ми въпрос е може ли така да работи един конвенционален климатик по продължително време и това пагубно ли ще е за машината? Или си е изчислена добре и може и нон-стоп да работи както работят инверторите?
Благодаря![]()