Ще споделя и моето виждане за подходащи машини:
Дневна (трапезария, кухненски бокс):
General Fujitsu ASHG18LFCA
General Fujitsu AGHF14L
Toshiba RAS-13SKVP2-E Super Daiseikai 6
Panasonic CS-E15PKEW~CU-E15PKE
Hitachi RAK50PPA~RAC50WPA Performance
LG CS18AQ Deluxe Inverter V
Fujitsu AS-W40B2
Спалня (12,90 m²):
Toshiba RAS-10PKVP-E Super Daiseikai 5
General Fujitsu AGHF09L
General Fujitsu ASHG09LTCA
Panasonic CS-E9PKEW~CU-E9PKE
Panasonic CS-E9GFEW~CU-E9PKE
Daikin FVXS25F~RXL25J Floor standing
LG CS09AQ Deluxe Inverter V
Fujitsu AS-W22B

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 19Одобрявам
19Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от smirnofster
 Първоначално публикувано от smirnofster 

Ми дай да му препоръчаме на човека
 Ми дай да му препоръчаме на човека  . Когато немаме наблюдения и опит с дадена техника,е по добре да си спестиме мнението, да не се подвеждат излишно търсещите съвет .
. Когато немаме наблюдения и опит с дадена техника,е по добре да си спестиме мнението, да не се подвеждат излишно търсещите съвет . ), но и в неколкото студени дни когато нощите беха около -6/-8 гр. пак се справяше без проблем . За съжаление не съм от маняците които си следят с термометри и електромери машините , за мен е важен комфорта и не мога да се оплача и от двете си машини- нито от гледна точка на шум, нито пък от сметките за ток за цялото домакинство . От мен това , но всеки си има свои критерии .
 ), но и в неколкото студени дни когато нощите беха около -6/-8 гр. пак се справяше без проблем . За съжаление не съм от маняците които си следят с термометри и електромери машините , за мен е важен комфорта и не мога да се оплача и от двете си машини- нито от гледна точка на шум, нито пък от сметките за ток за цялото домакинство . От мен това , но всеки си има свои критерии .