Точно, за това помпат гумите с азот. Взми си бутилка с азот, така или иначе ти трябва за заварките в защитна среда.
Точно, за това помпат гумите с азот. Взми си бутилка с азот, така или иначе ти трябва за заварките в защитна среда.
а тази бутилка от цо2 ако и ударя една боя дали ще ми я напълнят с азот, или бутилката е друга това е бутилка с 150 -200 атмосфери номинал, не знам при азота как е....
защото не е от калпазанлък работата, просто не ми се търсят бутилки....
Има работилници дето преработват бутилите и ги тестват. В София е до Сточна гара. Мисля, че имаше разлика в крановете.
Прави се хидравлична проба до 300 бара,слага се кислороден кран и се слагат щемпъли за мисля беше за 10 г..Пригодих една малка медицинска бутилка преди време-80 лв. с ДДС за хомологацията.
Петко, наясно ли си какво се дискутира в темата?
За последно, идеята бутилка от СО2 да се напълни с азот? Първоначалното (надуване с СО2) си е и без това несериозно.
За надуване с СО2 не знам дали е безопасно или не,но избягвай да го правиш с кислород,защото в комбинация с масла+налягане=бумм..Не ставаѝ пишман майстор-експериментатор.
да ей сега смятам точно с кислород да я надуя който е окислител...
пак питам защото или ме взимате за рибка или не правите разлика между двете... което и да е от двете не е добре...
имам тонове литература по климатични техники, не че съм ги изчел всичките но съм запознат по въпроса.....