Колеги,всеки си има собствено мнение за каквото и да било.Много трудно можа да се промени.Целта на форума,според мен не е да се обиждаме, а да си помагаме, кой с каквото и както може. Имам чувството че тук сме се разделили на ползватели на k2u и нови клими.Започва се едно спорене кой са по-добри.Ползватели имали 4,5,,,,,клими се изказват все едно те са измислили климатика.В това число разбирасе съм и аз.В същото време хората,който се зенимават професионално с материята,немогат или нейскат от такива като нас да изказват мненията си,Евала, Наистина съвестни специалисти. Някъде нишката се губи и немога да разбера къде.
Според мен предимствата на ниския минимум са само през преходните сезони, когато външната температура стане 17-18° и нагоре. Няма да изключва често и ще работи много по-комфортно, или когато климатика е набутан в прекалено малко помещение, т.е. преоразмерен.
Зимата забрави да се стоплиш с тоя нисък минимум(освен ако не те топлят комшиите).
Няма лошо човек да има самочуствие, но нека бъдем по- скромни![emoji6]
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Как? Като даваме луди пари за недоказани екстри? Или казано просто, на гол тумбак чифте пищови.
Честито на печелившите. Сефте....