Здравейте,
Искам да разбера какви са предимствата и недостатъците на ниския минимум. Зачетох се във форума и започнах да се съмнявам, че ниския минимум може да е само предимство. Моля ако някой има време, да драсне 5-6 реда по въпроса.
Благодаря!
Здравейте,
Искам да разбера какви са предимствата и недостатъците на ниския минимум. Зачетох се във форума и започнах да се съмнявам, че ниския минимум може да е само предимство. Моля ако някой има време, да драсне 5-6 реда по въпроса.
Благодаря!
По-нисък минимум следователно по-рядко машината работи Он/Оф. От това следва по-рядко: пукане на пластмаси, шум от форсиране на компресора, духане от форсиране на вътрешния вентилатор. Някои казват, че дори сметките за ток са по-ниски, ако машината по-рядко влиза в Он/Оф.
Този пост е редактиран от avenger; 05-09-17 в 20:25.
Общо взето, предимствата са доста спорни, според мен.
С нисък минимум, случва ли се да духа студено/хладно когато е в режим отопление?
За някои хора идващи от отопление на твърдо гориво струята идваща от машина с нисък минимум може да се стори хладка. Особено в големи стаи.
Ами аз както съм зиморничав, зимата като зафучи снега и мразовития вятър за мен нормалната температура в стаите е 25-26 градуса. При 27° и нагоре вече почва да ми става лошо. Мразя да се увивам с юргани, зима и лято спя с едно шалте и одеалце.