Страница 13 от 13 ПърваПърва ... 3111213
Резултати от 181 до 184 от общо 184

Газ мания

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2008

Re: Газ мания

Приятел сигурно си промил бойлера, но да си кажа и аз мнението. На входа(студената вода) на проточния бойлер може да монтираш един омекотител цената му е около 100лв. има го със сигурност в Амакс газ, БГ Терм - студ.град е офиса и магазина. Това е нещо като капсула в която се поставя омекотителен елемент.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2008

здравейте! Видях, че тук си говорите за газификация и реших и аз да се включа като ви задам един въпрос. Живея в къща на 2 етаж с локално парно на твърдо гориво. Искаме да се газифицираме. Въпроса ми е може ли с едно присъединително табло към газопровода и един отоплителен котел да се отчита изразходваната газ и топла вода на отделните етажи (например с топломер???).

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На базата на топломерите можете да си разпределяте сметките за отопление, но за топлата вода не знам как да стане.

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Точно за топлата вода няма никакви проблеми - слагате по един водомер и въпроса е решен, но разделянето на отоплението може да Ви скара. Най-добре сие с отделни котлета, но изборът е Ваш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 13 ПърваПърва ... 3111213

Подобни теми

1. Списание "DVD Мания" - Впечатления?
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 13-02-05, 22:56
  2. Метал мания
    От BlackBLOOD във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 109
    Последно: 06-11-03, 15:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе