Весели празници на всички и най вече здраве. За другите неща все се намира решение.
Весели празници на всички и най вече здраве. За другите неща все се намира решение.
Разбрах какъв ти е проблема. Лазар ти е казал какво е положениетоПървоначално публикувано от emch
никои ли няма да даде съвет?какво да напражя за да ми доиде топлата вода?
на газ сам,имам парно нямам топла вода
Дай подробности - откога е така, викал ли си сервиза, преди имаше ли, какъв е котела?
не сам запознат много с газожите инсталации.знам само когато няма налягане какво да правя
модела се казва Smart не знам какво производство е.прави така от около 2 седмици,има дат4ик за температурата които показва колко градуса е водата,два шестстепенни ключа единия за водата,единия за парното.по някои път идва топла вода но през повечето време няма.опитвах да обезвъздуша парното,но парното си е добре.не знам какво вече да направя.преди 2 дена идва майстор,но провери налягането,каза 4е вси4ко е наред и до там.а топла вода ми трябва
когато завартя крановете за топла вода горелката се включва показва как се вдигат градусите и когато стигне някаква пределна температура изгасва горелката но топлата вода я няма.не може да дойде до мивките.
Не съм чувал за такъв котел, а и нищо не ми подсказва . Дай малко повече инфо. За кой град става въпрос, коя е фирмата поне? От колко време работи котела? Как така дойде техника и си замина, без да имаш топла вода?
аз не съм в Бг.намирам се в Италия.това устроиство което мисля 4е му казват котел тук се казва калдая.мисля 4е в него има само серпентина която я затопля пламъка.има термостат които се намира на стената но тои е само за парното.не мога да си обясня какво става че топлата вода не идва до мивките и банята
Дай някоя снимка или линк, така дори не можем и да гадаем за какво става въпрос