Здравейте съфорумци,
в последните няколко седмици мисълта за такова чудо ми се е загнездило здраво в съзнанието и расте ли расте...вече дори и сънищата ми са на тая тема
Мисля, че прочетох всичко изписано тук. Струва ми се, че в момента ми е необходима насока към коя марка да се ориентирам. Четох за Viadrus , за BOSH , за Greyko, попаднах и на Torch на българската фирма Термосиликат.
Ще отоплявам апартамент от около 120 кв.м. на 2-ри етаж ( мисля котела да е в мазето ). Изолацията към момента е частична, но със сигурност ще сложа 10см стиропор на всички външни стени.
Ще се радвам на нови мнения, непубликувани в този форум до сега. Забелязах, че има доста професионалисти, които с радост споделят опита се. Ще се радвам и на коментари от хора, които вече имат щастието ( надявам се ) да се отопляват по този начин.
Кажете по нещо за горепосочените марки. Включете и други, върху които имате наблюдение.
Предварително благодаря на всички отзовали се, и се извинявам на тези, които вече са прочели въпросите ми на ЛС или в други теми. Вероятно съм много припрян, но просто съм се разпалил като висококалорични пелети в автоматизирана горелка
Поздрави и пожелания за топла зима край пелетната камина!