Привет, извинявам се че отварям нова тема, но не намерих нужното ми, а и честно съм малко притеснен и нямам много време. Имам котел Radiant RBS 24 ELITE, ползвам го в апартамент от около 3 години, знам че налягането трябва да е около 1.5 бара и съм го достигал няколко пъти ръчно когато е било ниско. Проблема сега е че е 3,5 бара, забелязах го когато чух шум на капеща вода, има една тръба, предполагам за изпускане на вода от котлето и си тече постоянно. Опитах да понижа налягането като изпусна вода от един от радиаторите, източих грубо около 2-3 литра но стрелката не манометъра не мърда.Налягането е толкова високо и при спряно, и при пуснато положение. Опитах да развия винта, който е за принудително и ръчно вкарване на вода и съответно за ръчно повишаване на налягането но никакъв резултат (направих го само за да видя дали ще мръдне стрелката, надявах се да е развален манометъра). Ще съм благодарен ако някой помогне на първо време, пък по късно ще търся техник, приемам и съвети за такъв, намирам се в София.