Здравейте! Предстой ми газификация на жилището и съпътсващата с това подмяна на радиаторите. Изчетох много мнения в много форуми но резултатът е още по голямо объркване.Ще се радвам ако някой ми каже как да разбера колко вата ще е радиатор Комрад 600/1800 при 80/60/20 - 4419W, когато го закача към Condens 2000W wbc 28-1 в нискотемпературен режим . За радиаторите Радик намерих таблици за преизчисление но за Комрад не можах. Другото което ме интересува е дали мога да използвам данните за преизчисление на мощностите на два равностойни като ватове Радик и Комрад. Благодаря Ви предварително

Ще се радвам ако някой ми каже как да разбера колко вата ще е радиатор Комрад 600/1800 при 80/60/20 - 4419W, когато го закача към Condens 2000W wbc 28-1 в нискотемпературен режим . За радиаторите Радик намерих таблици за преизчисление но за Комрад не можах. Другото което ме интересува е дали мога да използвам данните за преизчисление на мощностите на два равностойни като ватове Радик и Комрад. Благодаря Ви предварително
. За първи път чувам за котел, който да не си харесва панелните радиатори, за първи път чувам разпадащи се панелни радиатори (виждал съм замо алуминиеви такива, подпухнали като гъба). Докато ръждата може да се лови с магнитен филтър-сепаратор преди котела, то алуминиевите утайки не ги лови и магнита.