Благодаря адаш аз познавам доста техници но тук въпроса не е сложен има си упътване всичко всеки един добър майстор с подходящия инструмент ще го направи не е нищо сложно сега ме е яд че го пратих в бг можеше тук да ми го настроят и да го пратя но грешката е моя проблема не е в това дали е екзотика или не е в отношението задавам прост въпрос ако познавате някой да ми дадете кординати а не празни писници и дали жилището е 100,200 или триста квадрата дали ще гори 100 лв на час и т.н.Трябва ми човек от Пловдив софия Пазарджик който идва и за няма и час е готов плащам си и си тръгва и то говорим за лятото не за сега за днес или утре всичко ще му е готово идва настройва и си тръгва това е иначе адаш аз парно си имам на твърдо гориво и не бих го махнал никога руски Котел чугун вечен 20 год и повече не ме е предал аз съм си правил и заварки и маркучи и помпи и всичко и от до но искам като се прибера да пусна копчето и това е да си почина а не да слагам дърва хахха малко глезотийка един вид хахха това е да не казвам че докараш и 200 метра медни тръби Хахахха лека вечер на всички