Много корупция,затова не ни се получава нищо.
Ама трябва на този тарикат накрая да му напишеш името и града,дето ги прави тези машинации.
Кога ще стигнем братята китайци??
За корупция ще го разстрелят на някой стадион.
Много корупция,затова не ни се получава нищо.
Ама трябва на този тарикат накрая да му напишеш името и града,дето ги прави тези машинации.
Кога ще стигнем братята китайци??
За корупция ще го разстрелят на някой стадион.
Този пост е редактиран от Viking72; 06-08-18 в 19:00.
Контекста е друг и вече дадох примери. Всъщност всеки може да ги намери...
А името и града нали се сещаш, че е за застраховка. Все пак подписвам договор за доставка реално за години напред... Всъщност като разпиташ за такива хора и веднага почват историите.
Не казвам, че всички са такива, но понеже звънях и за котли втора ръка от ОЛХ и също имаше такива истории. Служителите в офисите по места се надушват с определени фирми и си делят Както съдебната система, има свестни, има и гнили. Затова с едно наум
Пиленце шарено ето целия пост!!! Това е първият ти пост в темата озаглавена "Какво е специалното на БГ вносители на газови котли"
Какво е извадено от контекста?
Къде са тези примери които си дал? Опита се дадеш един пример изсмукан от пръстите и Лазар ти показа, че разликата е в % (не много големи) не е в пъти!!!
Ти въобще правиш ли разлика между проценти и пъти?
"А името и града нали се сещаш, че е за застраховка." Много удобно!!! Какво да се сещаме, че си се наакал и се чудиш как да замажеш нещата? Нали влезна като месия и големия мъж с проблясъци защо даваш задна?
Е колко е необходима енергия ще вложа, защото ми писна от аборигена и такива като теб, но последния пост в тази тема няма да бъде от вас двама - стига да не ми мине модератор път.
Тази мишка какво ще направи?
Докога бе хора ще се страхувате от мишки,щото не са и плъхове.
Няма да има оправия в тази България.
------------
На мен ли казваш абориген???
Я го повтори!
Нещо си много смел на клавиатурата?
Чакам отговор!
Този пост е редактиран от Viking72; 06-08-18 в 22:56.
Завърна се отново. Така се надавах да ми отговориш на предния въпрос, но нищо, дано успееш на този.
В една тема искаш да ми обясниш. "Защо има ъглови автоматични обезвъздушите". Явно нямаше време за това и не получих отговор, защо ги има, та сега би ли бил така добър да ми кажеш?
От тогава само го мисля и не мога да спя добре.
И да не стават обърквания viking72 няма нищо общо със следни линове, защото разликата е съществена, абориген, викинг
Я си отговори сам.
Как е по-добре монтиран радиатор?
Жокер 1---с лек/минимален/ наклон за обезвъздушуване
Жокер 2---- без никакъв наклон и как да се самообезвъздушава сам.
Затворена система,отворената е лесна.
Не сме, аз съм прост оператор.
Понякога ги комбнирам котелен кръг отворена система с автом. допълване,радиатори затворена.За пелети пиша,за газ е ясно.
Не се стряскай отворените системи също се правят с автоматично допълване.
Този пост е редактиран от Viking72; 06-08-18 в 23:59.
Не много големи проценти, 50%... кво толкова
Тези които ще четат тази тема и не са търговци, те ще са ги видяли и процентите и пътите. Няма да правя пазарно проучване за точните % разлика м/у БГ и ЕС, хората които четат сами ще си го направят. Разликата съществува и е супер съществена, пък вие се тръшкайте, сърдете, не спете... не ми дреме.
И да, няма да ти кажа от къде съм и кой точно търговец, понеже той си пие кафето със шефа на офиса на газоразпределителното. Ей затова.
За човек падащ от Луната му е ясно, че няколко човека тук имат интерес да замажат тази разлика и най-вероятно сте или търговци или работите за такива търговци.
Не ми дреме. ВЕрвайте си, мажете... то е мега ултра хипер дупер ясно.
Търговците ги оправихме,карат им са скъпи джипки,искат млади любовници...
Гледай системата да е оразмерена и направена както трябва.
Всичко друго е забавление.
Когато станем европейска държава всичко ще си дойде на мястото.
С проектант,изпълнител,с гаранции,които се признават и тук на стоки закупени от съюза,с одобрение на застрахователната компания ,без машинации.....и.т.н.
Щом фирмата е със сертификат за изплънение на дадена дейност/в случая битови газови котли/,газовото дружество да се шляка.
Варненска фирма може да иде в Софето на обект и да го изпълни!
А не някаква мишка да те плаши и се опитва да ти създава проблеми,че трябва да го изпълни точно определена софийска фирма!
Аз приключих с темата,някой ако иска може да изкаже своето виждане по въпроса!
Този пост е редактиран от Viking72; 07-08-18 в 00:36.
За автоматичните ъглови вентили не пожела да ми отговориш явно е тайна.
Сподели ако обичаш какви да предимствата и недостатъците на отворената/затворена системи. Кога е за предпочитане единия тип пред другия и т.н.
Добре разбрахме, че не правиш разлика между проценти и пъти. Оказва се че и проценти не можеш да смяташ. Не искаш да се ровиш назад в темата, но аз го направих. Единственият коментиран съвременен модел котел, който върши работа беше на цена "Най-евтиния кондензен който видях е 860 Евро или 1700лв" и другия отговор за цента в България "Цитирания кондензен модел на Имергаз там се предлага за 850 евро тук е на 2000лв клиентска" за сметне.
Това не е 50% разлика звучи по-добре, но не вярно.
В някоя друга тема.
Двете системи може да се комбинират.
Даже ще ти снимам и покажа някоя тарикатска схема на отопление.
Независимо,че си проектант,човек се учи цял живот!
Виж как се издава човек?
Много малко хора употребяват думичката-Вентил,баланс...
И не си пробвай бъзиците-коя система е по добра?
Някои неща научих,докато бях Хамалин в чужбина!
Този пост е редактиран от Viking72; 07-08-18 в 00:51.
Е защо в друга? Покажи я тук. Така нещата ще са синтезирани ще помогнеш не само на мен, а и на всеки бъдещ ползвател. Да обсъдим всички аспекти на отоплението и накрая Лазар за и бодне флагчето Важна гордо стояща в началото на раздела. Ако си пишем в различни теми рискуваш да потъне важна и безценна информации която си споделил с нас.
п.п ще лягам но няма бъзик всяко нещо си има предимства и недостатъци и е добре някой с познания да го обобщи затова се обърнах към теб