По-рано съм обещал да документирам всичко, няма проблем. 300лв вкл, 120 проект, 200 материалите, 1200 котела с доставката и сега остава само работата за което както казах трябва да изчакам.
Както казах, искам да се види и да бъда полезен
Специално за теб всъщност ще я намеря офертата или ще я изискам наново. 3200 или 3400 беше котела, 32 кВат-а ми бяха предложили за 100 кв.м. апартаментДори проекта май беше 300 и останалото идваше от материалите...
Сега хората просто ми казаха какво да купя и ме пратиха в един магазин където наистина бе най-евтино.
- - - - - - - - - -
Също и след 2 години живот и здраве, може би не точно, но ще се сетя да напиша крайния ефект от цялата операция. Струвало ли си е, сметки и т.н.

Дори проекта май беше 300 и останалото идваше от материалите...
. Ами съвсем нормално е да има разлика! Избираш това, което те устройва. Котли има и за 1500лв, има и за над 6000-7000лв, избираш това, което ти харесва и ти пасва. Това, че някой ти предложил 32кВт котел за 100м2 какво да го коментираме? Навсякъде има безхаберници, всяко стадо има черни овце. Все пак се радвай, че си намерил фирма, която да ти свърши работата, която искаш. Не всеки ще се навие да участва в подобен филм.