Интересува ме дали са съвместими.Няма да взимам поне за сега термоглави.И мога ли да участвам по дзр само за управлението?Газ имам прекарана отдавна.
Интересува ме дали са съвместими.Няма да взимам поне за сега термоглави.И мога ли да участвам по дзр само за управлението?Газ имам прекарана отдавна.
Да не пълня форумът с теми управление CT100 може ли да работи по стаина температура а не по външна.
На първия въпрос - да, съвместими са. СТ100 е стаен термостат. Той може да работи и по външна по 2 начина:
1. Като получава информация от метео станциите
2. С външен датчик, монтиран към котела
По въпроса за Дезире не мога да ти отговоря, питай доставчика си.
Значи да разбирам че може да си работи само по стаина температура.Без да си се свързва с интернет и да тегли прогнози разни.
Да, може само по стайна
Мерси за отговора и за отделеното време.
За какво служи функцията Optumum start при CT200 термоуправление?
Когато на друг термостат зададеш 24С в 07.00 часа той ще включи/усили/намали котела в 07.00 например.
СТ200 ще си модулира така, че в 07.00 да е 24С.
Т.е. в зададения час ще е толкова, колкото си задал, а не тогава да почва със заданието.
Мерси за разяснението ccankov73 хитро са го измислили тия Шваби.От доста години чета форума и все се споменава за секретни кранове на радиаторите.Това ми е първи отоплителен сезон на газ и реших да погледна какво представлява този кран и маи аз нямам такъв.Ето как са сглобени радиаторите.Имам още някои работи за разясняване но по нататък.За сега съм доволен от разхода.Гледам разхода по дни от програмата и не мога да надхвърля и 5 кубика на ден с топлата вода.
Да бе, имаш си секретни кранове. То вече рядко има монтажи без такива
И къде се намира този секретен кран на радиатора горе ляво,дясно или долу ляво дясно?Трябва да махна нещо ли че се въртя като обран евреин на границата покраи радиатора.
Развиваш металната капачка. Крана вътре се върти или с шестогран, или с плоска отвертка.
Къде бил ключът за палатката Така е човек като не се е сблъсквал с такава.ситуация.
Просто са си там на всеки радиатор,за да не ги загубя