Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree7Одобрявам
  • 3 Post By Lazar
  • 4 Post By bobivg

Принцип на дистанционните топломери...?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2016

Принцип на дистанционните топломери...?

Здравейте! Имам нужда от съвет, за нещо, което изобщо не разбирам, особено като жена....Преди две седмици смених топломерите в апартамента ми с дистанционни, без да знам какво точно представляват като технология, просто ми казаха, че няма да влизат хора вкъщи да отчитат аз казах "ОК, супер". Случая при мен обаче е следния - радиаторите се неизползваеми, стоят само за украса, понеже ползвам климатик, но в самия апартамент, в който се нанесох преди 2-3 години, предишния собственик е прокарал някакви тръби под плочките в кухнята, не знам до колко легално или не, но в кухнята един вид има подово отопление от едната страна по този начин, без да се ползва парно....Ииии когато просто нещо вметнах на чичо ми, за това, че са сменени топломерите с дистанционни, той ме наплаши, че сега от Топлофикация чрез тях, ще могат да засекът т.н. подово отопление и ще дойдат да ме глобят поне 10 години назад.....Въпросът ми е...това възможно ли е, наистина...и ако да- какво бих могла да направя, особено сега, когато вече започват да пускат парното в София, за да не се стига до подобен развой на нещата? Предишния собственик, бил казал на чичо ми, когато копувахме апартамента, че някъде под плочките има и кранче, но това означава да разбиваме пода......Но най-вече ме интересува, наистина ли от Топлофикация имат подобна напреднала технология....?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: Принцип на дистанционните топломери...?

Това е супер нелегално, но няма как де те хванат вече, защото хората не влизат вътре и не могат да видят и усетят подовото. Всъщност ще влизат заради водомерът най-вероятно...А за 10г назад не ми се и коментира

4. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Ама тя кражбата е от джоба на съседите, не от Топлофикация.
    oldgraf, Gena_bs и podredko харесват това.

5. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lazar Виж публикацията
    Ама тя кражбата е от джоба на съседите, не от Топлофикация.
    Мислиш ли че не го е знаела. То от тези работи ще го докараме до климатици под всеки прозорец и блокове жужащи като пчелен кошер.
    Lazar, Gena_bs, milanov и 1 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. DIPLOMAT MCH 8013 - принцип на действие - охлаждане с вода
    От rosen1212 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 9
    Последно: 26-05-15, 11:26
  2. Отговори: 3
    Последно: 24-12-12, 18:57
  3. Osaka-12SLE - принцип на работа
    От rashana във форум Климатици Osaka
    Отговори: 2
    Последно: 02-11-10, 23:50
  4. Принцип на работа на климатика?
    От freezer7pro във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 7
    Последно: 27-06-07, 12:04
  5. Принцип на записа върху Flash Card???
    От commguy_79 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 28-09-04, 18:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе