Ами аз точно това съм написал в обяснението на тъпанарската схема кой ти говори че тази схема използва високи налягания. Аз обясних че ако искаме да използваме повече топлина от атмосферата ни трябва по нискотемпературен хладилен агент. Ти обаче си обсебен от схеми и диаграми първо не знаеш тези графики какво означават защото май още не са ти ги обяснили второ не четеш какво ти се пише което е нормално за тия форуми. също не виждаш че енталпията на 134 е доста по ниска от тази на 410 почти два пъти ако знаеш изобщо какво е енталпия щото аз съм чел брошура за нея. И второ за да достигне тия 80 градуса трябва да бичи компресора като луд и то не един а два компресора а ние си говорим за икономия. И пак се връщаме на километража и километрите кой с колко кара и кой с колко може да кара ама ограничено време. Тия неща не са някаква новост за н-ти път обяснявам знам че си разочарован че отгатнах сложната схема която ми показа но такава е действителността винаги може да се намери някой който ги вдява нещата. Сега може да намериш и други схеми графики брошури и темподобни неща може да стане така че да не мога да ги отгатна също ако се чувстваш уверен може да преминем и в микрокосмоса на квантовомеханично ниво виж там може да ме хванеш че не знам определени работи че отдавна не съм чел брошури по темата.
- - - - - - - - - -
Е кое не е вярно от написаното аз съм казвал 1000 пъти повечето неща могат да се обясняват простичко и аз така съм направил просто съм изпуснал да дообясня че това е втечнен газ виж тука ме хвана признавам си но съм сигурен че може би си допускал какво искам да напиша все пак говорим за хладилни агенти.Но иначе по принцип е вярно за течностите вземи бензин и вода в едно шише и виж кои пари ще кондензират първи при нормално налягане ако искаш и при високо налягане.