Здравейте,искам да попитам за вашето мнение каква духалка бихте препоръчали за спалня до 200 лева която да стопля максимално бързо? Много съм неук за тия духалки и другите им производни,миналата година ползвах това - EWT Clima 341 Sпогледнах отдоло пише 2000W,но е пълна скръб.Сутринта зимата докато изляза от удома няма стопляне на стаята.Ориентирал съм се към това - Вентилаторна печка Cecotec Ready Warm 10100
2200W пък и като по нова технология сигурно ще е по добре,също четох добри отзиви и за това Подов конвектор TESY CN 202 ZF
той пък е 2000W ама има някакъв "турбо" режим. Та като цяло кое според вас е по добре? Гледах и конвектори но бях прочел едно мнение че ако няма вентилатор да забравя за бързо стопляне.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 24Одобрявам
24Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

А иначе по съм навит да взема нещо което хората са го ползвали и са останали наистина доволни,това за делонгито че хвърля огън наистина ме грабна.Първият модел дето си го посочил е изчерпан. Иначе като цяло бих взел неото,изглежда ми и на най приемлива цена и върши работа.А иначе със спици/тел да не е нещо такова -  Tesy HL 830 V PTC
 А иначе по съм навит да взема нещо което хората са го ползвали и са останали наистина доволни,това за делонгито че хвърля огън наистина ме грабна.Първият модел дето си го посочил е изчерпан. Иначе като цяло бих взел неото,изглежда ми и на най приемлива цена и върши работа.А иначе със спици/тел да не е нещо такова -  Tesy HL 830 V PTC ако е това,бях прочел мнение че духа директно на пода вместо над него.Засега най-много клоня към неото да взема.
 ако е това,бях прочел мнение че духа директно на пода вместо над него.Засега най-много клоня към неото да взема.
						 Първоначално публикувано от StarScream
 Първоначално публикувано от StarScream