Къде му се помещава газовата бутилка на това нещо, понеже май ми се струва, че иска газификация.
А бе интересна тема. Дупчим стени за комин, дупчим стени за газова връзка, понеже не върви бутилката да е в стаята с бебока.
Къде му се помещава газовата бутилка на това нещо, понеже май ми се струва, че иска газификация.
А бе интересна тема. Дупчим стени за комин, дупчим стени за газова връзка, понеже не върви бутилката да е в стаята с бебока.
Ми затова писах и акумулираща печка.Да, звучи смешно, но за закърпване на положението става.
Примерно : https://www.olx.bg/d/ad/akumulirasch...&sliderIndex=0 ,
смешна цена и не заема много място.
Пък на лято едно барбекю на вилата от тухлите.
Няма нищо по-нормално бутилката/бутилките да са извън жилището, да речем на терасата и в стаята да влиза една медна тръбичка, вместо бутилка с маркуч в стаята. При мене е така, макар да имам само котлони - не трая бутилката да е в къщи. Странно е да си говорим за отопление в къщи с газова печка тип Super Ser, които са само за ползване на открито.
Преглеждайки снощи темата и мислейки за всички описани възможни решения се сетих за още едно нафтов отоплител. Подобни слагахме на всички фургони за нуждите на армията. Не толкова лъскави като този, във военно изпълнение, но много ефективни.
Разгледайте и това предложение:
https://www.banggood.com/Hcalory-HC-...z4a&ID=6301878
Инвестиция - около 200€ с все акумулатора.
Този пост е редактиран от Lupus; 02-10-22 в 16:45.
Уреда с нафтата, не е ли шумен?
Иначе, газовият, няма да ми е проблем да дупча стена, защото стаята на бебето има тераса.
Но, не разбирам, къде трябва да е бутилката
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Ясно.
Има значи, някакви алтернативи.
Дано не се стигне до там.
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Малка корекция липсата на ток води и до липса на парно отопление. Циркулационните помпи няма да работят.
Както и ще липсва и студена вода въобще на високите етажи и висока н.в.
При нас не можем да съберем парите за чистачка.
Над 100 апартамента и май вече повече от 50% са отдадени и преотдадени на наематели.
Какво остава да се купува генератор за абонатната станция. Която между другото е на ниво -2.
За узаконяване, обслужване, безопасност и защита от кражба (май и кобри няма да го опазят повече от 1 час) даже ме е страх и да си помисля.