До миналата зима отоплявах целия апартамент на газ, с повишаването на цената му купих един климатик мицубиши и реших да се отоплявам с него. От миналата година имам безжичен термостат, който съм поставил в стаята в която спя.Всички радиатори са затворени освен радиатора в тази стая и лирата в банята. Термостата е настроен да държи 18 градуса, а от 4 сл. обяд до 10 вечерта да вдига на 19 градуса. Проблема е че не ги достига, на дисплейчето на термостата постоянно седи символа за запалване, защото темп е под 19 градуса, но котела не работи докато я достигне. Апарата който е до котела постоянно цъка и се мъчи да го запали, той работи, работи и изключва, апаратчето пак се мъчи да го запали, след време успява, котела поработва малко и пак изключва. Предполагам прегрява. Котела е вайлант 6-20 квата. Радиатора в стаята и лирата предполагам правят 6квата на температурата на която съм задал да работи котела. Термостата е он-оф и не може да регулира темп на водата. Моля ви дайте някакъв съвет, не знам как да постъпя.