Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

Продавам касов апарат ELTRADE A300

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Re:Продавам касов апарат ELTRADE A300

Цитат Първоначално публикувано от vancho20
    ... така , че всеки който иска да започне бизнес и му трябва евтин апарат да заповяда.
    Точно за същия модел преди 2 месеца ми дадоха от фирмата за поддръжка 40 кинта за да му изтърбушат някой и друг чарк, който става за нещо. И ми приспаднаха парите от нов Елтрейд с връзка към НАП, което ме навежда на мисълта, че стария не става за нищо.Сега звъннах на един роднина със същия модел - даже не са искали да му го вземат, като го е подменял с нов. Бракували са му само паметта и в момента лапетата му си играят у тях с него.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Като не си наясно със ситуацията , недей да спамиш!
    Преди седмица бях в сервиза и много ясно ми обясниха , че старите апарати могат да се ползват до март догодина!!! Без да се доработват( свързват с НАП),а след това този същия може да се върже с НАП. Затова не съм го бракувал за 45лв, а му смених с нова ФП която е 72лв. , дефакто апарата в момента е 80лв.
    Отиваш само да ти вкарат данни на фирмата в сервиза и вече може да се ползва без да се сменя фискалната памет!

4. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

И след март догодина, т.е. ако някой изобщо чака АБСОЛЮТНО крайния срок след 4 мес, какво правим ? Ето какво: Току що звъннах на сервизна фирма и е вярно това че апаратът става за цялостна преработка, като тя струва около 360 лв и апаратът се свързва с още кабелаци и адаптер. Чисто нов, свързан към НАП е 350 лв. Вярвам, че разделите за търговия във форума са създадени за изгода и на двете страни, а не за прее

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

ами на мен също щеше да ми е изгодно да си намеря касов апарат втора ръка преди да започна , но не намерих и какво, 6 месеца го ползвах и затворих магазина.Но дадох над 370лв първоначално ,ако бях намерил втора ръка нямаше да ме е яд.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Продаден е апарата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Продавам лаптоп Toshiba Satellite A300
    От Ozy във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 30-10-12, 10:25
  2. Касов апарат с връзка към НАП
    От goiko във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 01-02-12, 21:08
  3. Сверяване на дата на касов апарат MP 55M
    От Johny22 във форум Друга битова техника
    Отговори: 2
    Последно: 28-09-11, 22:56
  4. Касов апарат с данъчен терминал за връзка с НАП?!?
    От V_Simeonov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 17
    Последно: 30-06-11, 12:52
  5. Фискализиране на касов апарат
    От Julian във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 02-09-04, 08:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе