Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 34 от общо 34

BENQ W1070+

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Отговор: BENQ W1070+

Въпросната вечер работи над три часа, но с прекъсване. Когато гръмна гледах със слушалки и затова не съм усетил, ако вентилаторът е бил спрял. Със сигурност като го включих вентилатора си работеше.

Вчера го занесох в сервиза и сега чакам да ми отговорят.

2.  

3. Junior Member Аватара на z_harris
    Тук е от
    Dec 2011

Успех. Дано уважат гаранцията. Три часа работа е нищо. Аз редовно го мъча по 5-6 и повече.

4. Тук е от
    Aug 2011

Ето развоя на събитията.

Оказало се, че е изгоряла само лампата. Даже техника ме разпитва по телефона при какви обстоятелства е гръмнала. Явно за първи път вижда такова нещо. Дадоха ми оферта за нова лампа - 342 лв. След това при получаването ме изсурвакаха още 45 лв за монтажа, че било извънгаранционно.

Прибирам се в къщи - пуска и на пръв поглед всичко е наред. Но като развъртях фокуса и зума се оказа, че се виздат много прашинки и косми. Когато е фокусирано на матрицата прашинките са размазани, но пак се усещат. С две думи немърлива работа в сервиза на Стемо. Опитах се да продухам докъдето имам видимост, но изчезна само един косъм, а прашинките останаха.
    Възможно ли е стъклото на лампата или отражателя да са с този прах - уж е оригинална на BenQ?
    Явно в понеделник ще им го върна да ми го почистят, защото лампата+работата не е свършена както трябва?

5. Тук е от
    Aug 2011

След като направих рекламация днес го взех "почистен". Ами пак има прашинки. може да са 1% от колкото бяха, но ги има. Техника в Стемо ми обяснява, че като се отваря проектора дори и за смяна на лампа се напрашвал. Явно при тях е много мръсно. Как пък за три години дето в къщи е винаги прашно, че го и разнасях тоя проектор в раница къде ли не, се бяха вмъкнали само 3 прашинки. Има достатъчно отвори и три вентилатора. Лампата и оптиката са отделени. и около тях могат да циркулират прашинки, но вентилаторите ги отвяват. Сигурно тези сега са попаднали някъде по-навътре или са корпуса на лампата.
    Много мизерна работа. След като монтират лампи на такава техника да си предвидят безпрашна стая или кутия. Мърлява работа!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. BenQ MP 513 Проблем с 3D
    От Marin4eto във форум Проектори и екрани
    Отговори: 11
    Последно: 26-04-13, 20:43
  2. Siemens - Benq ME 75
    От mishle във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 30-08-12, 19:01
  3. Продавам усилвател Yamaha AX-1070.
    От Capt_Flint във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 04-06-12, 13:21
  4. BENQ Joybook
    От taipan във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-02-08, 11:28
  5. Benq
    От taipan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 11-02-07, 19:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе