Има доста модели на пазара, има ли някой подобна джаджа и върши ли работа. Конкретно четох и гледах добри отзиви за Htp 86. Има клипчета с него където го описват, че няма Шим и е най-добрия китайски проектор. Дали има нещо вярно![]()
Има доста модели на пазара, има ли някой подобна джаджа и върши ли работа. Конкретно четох и гледах добри отзиви за Htp 86. Има клипчета с него където го описват, че няма Шим и е най-добрия китайски проектор. Дали има нещо вярно![]()
Понятието най-добър проектор е много разтегливо. В момента хита са лазерните проектори на които не им трябва разстояние от екрана (като Xiaomi Laser Projector). Но цената едва ли ще ти хареса ~2k USD. Този който споменаваш по-скоро е в ниският клас. Но за тази цена, толкова.
Със закъснение - mitkogdzzz, имам подобна "джаджа" и ми върши чудесна работа - почти ми замени телевизора у дома. Гледам филмите FullHD 3D и не се налага да ползвам други тонколони освен вградените му. Поддържа и 4К, но не си правя труда да ми го скалира на FHD. Цената му е по-висока от цитираното от теб устройство, но пък си струва всеки 1 цент. Има го по онлайн магазините - aliexpress, Ebay, Amazon, Gearbest.... разгледай го - XGIMI H1.
Ще ъпдейтна темата с новото попълнение на марката XGIMI, за която споменах преди година и от която съм изключително доволен.
Новият модел XGIMI H2 е отново на достъпна цена (към 880$) и с подобрени възможности - Full HD резолюция (4К поддръжка), активно 3D, 1350Аnsi лумена, дисплей чипа му е 0.47 DMD RGB-led на Texas Instruments, разполага с Dual-Band WiFi 2.4G/5G и добър набор различни портове за свързаност. Вградената му аудиосистема отново е Harman/Кardon с перфектен звук - достатъчен за прилично озвучаване в помещение към 20м². При мен предишният модел изцяло замести един от телевизорите. Почти безшумна работа на вентилатора - не се усеща въобще, ако не седиш на 50 см от него дори при изключен звук на аудиото, благодарение на динамичното управление на вентилатора и добрите радиатори.