bobovo-К-К-Криза, К-к-к-Конкуренция....
За 25 лева е отлична работата.
П.П. Много приказки могат да се изприказват, но важна е работата...
bobovo-К-К-Криза, К-к-к-Конкуренция....
За 25 лева е отлична работата.
П.П. Много приказки могат да се изприказват, но важна е работата...
Пасаж от ценовата листа на въпросната фирма поместена на техният сайт. Цена за дейностите по профилактика описани по-долу 48 лева, отделно предлагат годишна профилактика на Mitsubishi Electric 60 лева.
----------------------------------------------------
Годишна профилактика
*почистване и дезинфекциране на топлообменника на вътрешното тяло,
както и неговите въздушни филтри
* почистване на топлообменника на външното тяло на климатизатора
* проверка на налягането на фреона при режим – “охлаждане” и при
режим “отопление” и при необходимост допълване на системата
* измерване на температурата на изходящия въздух от климатизатора,
както и на входящия постъпващ в климатизатора
-----------------------------------------------------
Чрез невярна информация Anubis привлече внимание към въпросната фирма с добрата им работа направо за без пари да им направи реклама, пък може той или негов близък да работи в нея.
Маи няма да дочакам снимки на турбината защото за 25лв толкова е миенето.
Anubis, и по добре махни онзи бонус(ароматизатора) от там-намаляваш дебита на въздуха,и има допълнитрлно съпротивление,а и не се знае от какъв материал е,да не полепне,или да се раздроби по питата..Ако много ти харесва, го постави на входа отгоре в края на тялото.
Пичове чешете си езика напразно! Звъннете и попитайте няква промоция тече в момента. Знам, че на мнозина им е неприятно да видят такива цени но това е самата истина. Турбината я пръскаха с препарата, не е сваляна. Снимка на турбината ще има естествено, но няма как да стане като съм на работа. За това което платих е супер! И съседа се възползва и е много доволен и той. Явно не съм само аз.
Значи ако напръскаш турбината и не е завито с найлони и подложен съд където да потече чернилката не го вярвам че са почистили турбината с препарата защото идея си нямаш кво ще изтече. Всъщност Бобово беше качвал клип какво изтича.
Има поговорка "Мижи да те лъжем"
колега, аз това си гоправя и сам, инвстирах в една градинка паскачка от маркетите + обезмаслител менгело и четка и една отверка =21лв и сега профилактика + консуматив = 5лв
Убу де.Съгласен съм, че цената за почитването е НИЩОЖНА.Спор няма.
Отговорете всички търговци за 25 лева ще свършите ли работата която тази фирма е свършила???
Аз лично съм си харесал ето това , което ще ми върши работа за почистване на:
1. прозорци
2. климатици
3. външни ролетни щори
4. тераси
5. килими и пътеки.
6.автомобил
еми аз не съм търговец и и да варшая но на мойте машини и на приятелите ми.И на че съм съгласен ,че за тази цена е перфектно изпълнени е .
Двама човека работили 4 часа за общо 25 лева. В тези пари влиза цената на препарата за измиване + пътни разходи да отидат на адреса и да се върнат.
Да кажем, че стойността на ползваният препарат за измиване на две вътрешни и две външни тела е 5 лева. Още 4 лева им са разходите за отиване и връщане от адреса с градския транспорт. Останаха 16 лева разделено на 2-ма човека идва по 8 лева на човек.
Излиза, че часовата ставка на всеки един от тях е по 2 лева на час. Ако това е един пълен осем часов работен ден надника излиза 16 лева. Ако работят всеки ден за толкова на месец биха вадили 336 лева с яко бачкане.
Аз също предпочитам да взема по малко но да взема вместо да си чеша носа.Първоначално публикувано от valen1
Но това всеки ден заявки за миене няма и няма да изкарат тия пари, това е една процедура която повечето хора изобщо не знаят за нея.
Хора недейте така. Опорочихте писаното от мен. Какъв транспорт, какви билети? Фирмата е сериозна и карат бус Мерцедес ако не се лъжа. За цената не ми се коментира повече (звъннете и попитайте) а и не искам да влизам в спорове за турбини и тнт... Не са слагали найлон, докато пръската с препарата само подлагаха парцалче или гъба и изчакваче търпеливо да се оттече през дренажа. В момента е тъмно и почти не се вижда торбината, утре по светло ще я снимам и ще покажа как изглежда. По важното за мен е, че хората са свестни и за това ги препоръчвам.
Anubis тази турбина според теб с напръскване и полагане на парцал ще се изчисти ли така?
Явно климатика ти не е бил замърсен много.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...tLmDTN0g27.JPG
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323114240[/time]_________________________________________________
Преди да започна опаковам всичко ето така:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...1NULPdBw5A.JPG
За парите- много/ малко - всеки сам си решава.
Нека @Anubis качи снимка на турбината, та да стане ясно дали е измита или не!?
Иначе, ясно е, че калта от питата е остала във вътрешното тяло
@Anubis Ето за какво иде реч