Някой от вас има ли дънната платка ASROCK-K7S41GX и прави ли ви номера?Защото при мен прави-блокира,изхвърля ме от игрите
Някой от вас има ли дънната платка ASROCK-K7S41GX и прави ли ви номера?Защото при мен прави-блокира,изхвърля ме от игрите
Glei sega man, teia kondenzatori nai veroiatno sa filtracii na naprejeniata za procesora, Smeniash .. hich ne e trudno .. vzemash edna sviasna pompa za razpoiavane edin pone 40W poialnik .. shtoto edinia im krak vinagi e zapoen na Masa a tam patekata e debelichka .. Slagash Kolofinche .. Nagriavash i pompish .. i si gotv .. vadish gi slagash podhodiashti po fizicheski razmer .. moje i s po goliam kapacitet, ama vij si proveri zagranvaneto .. shtoto moje da ti prai parcheta i za tva da sa se naduli Kondenzatorite Iade uspeh
Смених си кондензаторите БЛАГОДАРЯ на всички които дадоха съвети и напътствия! Най-трудно беше разпояването на старите (то самата процедура не беше кой знае какво но това се оказа наи - трудно) сега всичко е добре и работи
@Mr.TECHNO предполагам че причината е кофти захранването с което бях преди - JNC , сега съм с FORTRON
@ MAD още в първия пост казах каква е платката , явно не си прочел добре Gigabyte GA7VAXP
Надявам се темата да остане актуална , за да може и други с такъв проблем да прочетат
Днес стана критично,но замалоко:
Пускам компютъра-и той не се пуска-т.е вентилаторите се пускаха-и синият диод светеше-показваше,че компютърът работи,но никакъв образ-проверих монитора на друг компютър -работеше.Но той не се пускаше поне 15 пъти го пусках-никакъв образ-но кабела беше добре закачен и видео кабела работеше.После след малко като го пуснах вече проработи.
Но след 3 часа блокира-не се знае защо.
Случайно някой от вас да знае защо така е станало?
И компютъра ми мн.често блокираше преди,но все още не се знае защо.
Някой ако знае какво е това може да отговори.
@ Mr.TECHNO
В <font color="blue">TechBG.com</font id="blue"> те препоръчаха, че отбираш от извличане на данни от сдухани дискове... Т.е. добри и положителни препоръки! []
@ kaliobg
Позволявам си да ти обърна внимание върху <font color="blue">тази</font id="blue"> тема. Въпреки заглавието си и няколкото несъществени постове, си е една интересна тема за това какво има в JNC, Codegen и пр. "маркови" захранвания и доколко можем да им се доверяваме... Ако вече във форума са дискутирани подобни въпроси, моля не й обръщайте внимание... [:I]