Някой може ли да ми каже каква е мах. работна температура за CPU - ATHLON64 2800+/512K CACHE .
Дъното ми е : Mainboard - ASROCK K8UPGRADE-1689/S754. На колко градуса му енастроена защитата за процесора?
Някой може ли да ми каже каква е мах. работна температура за CPU - ATHLON64 2800+/512K CACHE .
Дъното ми е : Mainboard - ASROCK K8UPGRADE-1689/S754. На колко градуса му енастроена защитата за процесора?
На моята ASROCK K7S41GX изгасва когато процесора засгрее до 70-75*С,но не ми се е случвало да прегрява/или да загрее до такава t*.
абе човече какъв хубав процесор имаш, и какво смотано дъно!
2800+ имаха проблем с прегряването на дъна GB но това се опрявяше с намаляване на напреженеито.
повече от 70 градуса не ти препоръчвам.
тия дни попаднах на Athlon 64 3000+ след натоварване (memtest) вдигна 43 градуса
Моето ли дъно?Ако е моето дъно-то не е наистина добро-днес едвам със ЯДОВЕ ИГРАХ НА Unreal Tournament 2004-значи насича ужасно и много трудно се играе заради това!Докато зареди напълно ме убиват.Наистина не е добро.
Благодаря ви за съветите и помощта, която ми оказахте!!!
Проблема се оказа във много-високата температура - работи на 73 градуса, достига дори до 83!?... без особено натоварване.
Дадох го в сервиза, казах им проблема и го оправиха - подобриха му охлаждането!
Благодаря ви от сърце!!!
и с какво се охлажда тоя атлон 4е моя на отворена кутия .. 53 градуса има Т, а затворя ли кутията ....62-64 града !Първоначално публикувано от spree
в BOX вариант е с отворени капаци
аз лично също се учудих но това видях и беше сравнително студен радиатора
Благодаря ви много на всички, които взеха отношение по поставената от мен тема.
Всичките ви мнения ми помогнаха за осъзнаване на някои малки но важни неща.
Благодаря ви още веднъж от сърце за помощта!!!