I az sam ot tia deto biaha s Celi , no ot T-birda nasam - AMDAMDAMDAMDAMD!
Ia mi kajete po-dobre mnenie za NFORCE-to - ne 4e si niamam mnenie, no da chuia drugi da go psuvat - kak go podkarahte pod Win98/ME
Ia mi kajete po-dobre mnenie za NFORCE-to - ne 4e si niamam mnenie, no da chuia drugi da go psuvat - kak go podkarahte pod Win98/ME
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Mene slujebnija e s MSI-ki Nforce, da ti kaja utepal se e otkum stabilnost i skorost. E v PC Mark temata sum pisal kolko vadi...
Trejbva da e zaduljitleno s novite driveri na Nvidia (za chipseta), 2 banki DDR.. Blastera ne e losh, nikak daje (da ama ne e Creative!), mrejovata karta - nishto osobenno.
No :-), vgradenata video karta e pulen bokluk!!! Uj beshe Geforce MX, nishto podobno gulta ti ~32Mb ot SYSTEMNATA RAM !! I na XP 1700+ na 3D Mark 2001 pri standartni nastrojki 1024x768 vadi 1000-1200 tochki... I ima naglostta da pishe AGP x8.
Sus AGP karta ne sum probal.
---------------------------
Za men tova e perfektnoto reshenie za ofice-a, za vkushti ... nikoga
________
C:\Death is all that matters...
Toi MX-a i kato retail e bokluk kakvo ostava kato go slojat da polzva systemnata pamet i go vgradiat na dunoto....
http://www.rootbg.com
Shto pak da e bokluk....az sam s takav i ne sam imal nikakvi problemi.Ne e the best ama sam go kupil predi godina i polovina vse pak i skoro shte go smeniam
Mi shtot e evtin bokluk za tova moje li edin GeForce GTS 1 da go bie na vsiskude s 20-30% pri polojenie che e s po malko pamet i e s 1g po star model tova kakvo ti govori....
Kak pak reshi che toia GF GTS she go bie?Evtin bokluk e sega za teb zashtoto ima GD4 ima ATI radeon 8500 i t n. A predi 2 godini pak li beshe evtin bokluk?Ia si obosnovi posta za GTS!
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Mi shtot e evtin bokluk za tova moje li edin GeForce GTS 1 da go bie na vsiskude s 20-30% pri polojenie che e s po malko pamet i e s 1g po star model tova kakvo ti govori....
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Geforce GTS 1 ?!?!?Nema takova neshto, da njamash predvid Geforce 256
GTS si e Geforce 2 i mnogo jasno sto go bie... A 256 sushto go bie, po prostata prichina che MX e s 2 konvejra a ne s 4. Drugoto e bez znachenie.. Be orjazana rabota..
________
Tanyo neznam kak tam ste se pishe istoriata kogato Intel darjat bolshinstvoto licenzi w tazi swera. Po-skoro ste widim kashtite na babite ni da sa w rueni otkolkoto na INTEL, oswen ako onezi talibani nenaprawiat neshto po vaprosa de... :D
Geforce GTS 1 ?!?!?Nema takova neshto, da njamash predvid Geforce 256
GTS si e Geforce 2 i mnogo jasno sto go bie... A 256 sushto go bie, po prostata prichina che MX e s 2 konvejra a ne s 4. Drugoto e bez znachenie.. Be orjazana rabota..
________
Ne bih kazal 4e 256/SDR/ 6te bie MX400.Ako 256 e s DDR sam saglasen
Я да се върнем на една добре забравена тема...
Вече 1 седмица съм Интел.. (от глава до пети) и казвам АМД SUX!!! Това дето го показват бенчовете са глупости..
Ще го видим T-bred-a но .. не ми пука особенно..
Edited by - DeathKnight на 14/06/2002 00:13:48
DeathKnight
Kakyv ti e Intela
P4 1,6A))))))))))
Cyrix's sysyem:
Duron750@900/GB 7VRX/128DDR333/GF MX400/HDD40GB/
DeathKnight
Kakyv ti e Intela
P4 1,6A))))))))))
Cyrix's sysyem:
aha
Ясно защо вече се кефиш толкова много на Intel
Колко му изкара на тоя процесор ????
Cyrix's sysyem: