Искам да си купя компютър за игри ,който да е супер.Дайте ми съвети.
Искам да си купя компютър за игри ,който да е супер.Дайте ми съвети.
Избираш един сайт за компютри и купуваш най скъпия процесор, най скъпата дънна платка, най скъпата памет минимум 8GB, твърд диск 1ТБ, най скъпата видеокарта и една хубава кутия при това скъпа и си готов с геймарската машина Успех.
Колко пари смяташ да дадеш и конфигурацията включва ли монитор?
ами първо си кажи бюджета, после какви предпочитания имаш - ATI, nVidia, AMD, Intel, за да те упътим, какво да купиш.
@T.Spasov
опааа недей така бе, много скъпо го даваш нещо , така и баба знае, съвет да дава.
Пък да не говорим, за тая памет, дето трябва да е минимум 8GB.
да! айде нема нужда! мн ми е интересно за какво точно ще му е необходима толкова мн памет....Първоначално публикувано от fXOrange
на мен това с 8gb ram ми стана интересно - коя ОС ги поддържа и как ?
явно съм изтървал нещо.
Относно темата - за геймърски комп е най-добре да се питат @Stenly, FearMe и @Ludia
По-големи маниаци от тях на игри не съм срещал скоро.
8gb поддържа всяка 64-битова ОС. отделен е въпросът коя ще да е играта, кояо има нужда от толкова рам. аз лично не мисля, че някоя за момента се нуждае от толкова. на игрите им трябва повечко рам на видеокартата, говорейки за памет
но да се върнем на най-важния въпрос - бюджетът е?
На първо място , мощна видеокарта която ще те държи актуален следващата година(за повече, едва ли). На второ място достатъчно мощен процесор който да не спъва видеото. Следва памет , 4 гигабайта, дъно съобразено с горните неща, и задължително мощно и марково захранвае.
Ако сега трябваше да си вземам комп , щях да избера Core i5, 2x2 гигабайта DDR3, Радеон HD5850 или HD5870, дъно с P55 чипсет, и 600-800 ватово марково захранване.