KOKOSH - пак се рпавиш на приятно разсеян - знаеш че баща ми не е кмет. Само подхранваш мнението че софиянци не виждат по-далече от носа си, демек София - който е бил във всички кватрали е нещо като пътешественик. Тоя котлон го имам точно от 1 месец и всичко което съм си играл да настройвам беше около 2-3 часа - освен това смених доста компоненти и още не съм преинсталирал. Ако искаш да кайеж че AMD е за хора, които разбират от PC дотолкова че могат да накарат AMD@VIA да работи презпроблемно, a Интел е за невежи и начинаещи потребители...го кажи!
И все пак напомням че почти навсякъде където се върши сериозна работа дори и интел не присъства - MAC forever
DeathKnight - я да видим както пържете дали ако процесора загине от SDS ще ти го сменят :P - до колкото знам тоя синдром е присъщ само на някой бройки, но не вярвам на някой недоволен овърклокер да му подменят изрогелия П4 само защото са му дали такъв, който мре при клок.
И да видим ако Интел вмедрят оная анти-овърклок технология всичи ще са така щасливи.