Страница 13 от 18 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 270

<<Intel Vs Amd>> Opteron - мечта или реалност?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2002

Моллов прави си,че ако има АМД на 2500-2600мхз ще претрепеш почти всички Р4-ки,но ако някой има процесор какъвто имаше Ники за тестове дето стига до 3600гхз и даже още сигурно май няма да седят по този начин нещата []

Моя се оказа някакъв куци стига само до 3150...ама като го сменя ще се говориме пак [:D]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моллов прави си,че ако има АМД на 2500-2600мхз ще претрепеш почти всички Р4-ки,но ако някой има процесор какъвто имаше Ники за тестове дето стига до 3600гхз и даже още сигурно май няма да седят по този начин нещата []

Моя се оказа някакъв куци стига само до 3150...ама като го сменя ще се говориме пак [:D]

<div align="right">оргинално мнение на Adrian</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Да де, само че подобна бройка е супер рядкост - по същата логика аз мога да набарам още по-добро AMD, дето...... нали.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе стига си го размахвал това вапо бре. Първо на първо вапо-то само на тебе не ти е скъпо, аре земи си купи ново да те видим колко ще се изръсиш, а не да зимаш старо и повредено и да го оправяш. Ся кво, аз примерно да си зема течен азот или няква друга простотия и да се фукам колко добър клокер съм на всички въздухари ли... Бий се като мъж и давай резултати само на въздух :-)))))

<div align="right">оргинално мнение на -CTPAX-</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не разбирам за какво се бориш.... всеки се бори с каквото може, аз и доста резултати с въздух съм показвал. Това, че съм си го намерил на добри пари и съм си го оправил си е само в мой "+", нали?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Моллов, тази седмица не си пускай компа. Метереолозите викат, че чакали да има наводнения

5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

КОКОSH - драка :]

6. Member
    Тук е от
    May 2002

Направо ще ме спукате от смях с тия глупости дето ги пишете.

KOKOSH - явно си голям гъзар и затова си с Р4.

1.Мит е стабилността на Р4 системите - стабилни са само Интелските дъна, но те пък са по-бавни.. АСУС+RDRAM= на две забивания дневно ако си употребяваш компа като мен. Каква ти стабилност.

2.Това АМД в сигнатурата ми не е единична бройка за разлика от онзи прословут Р4 дето се клокваше до 3.6 (че и повече). Продава се навсякъде и е под 60 долара. Проблеми със стабилността нямам - всички тестове си ги въртя на тази машина и не ми разправяй че след толкова смени на хардуер колкото съм направил има проблеми със съвместимостта. Проблем има като си купите ECS или друга куча марка, докато при Р4 системите проблеми има и с по-реномирани производители.

3.Аз съм на въздух. Моллов наистина говори само за вапото, но пък заедно с него компа му струва колкото Р4+хубаво дъно.

4.Похвалих СиС за Р4 и ме наплюха. И вие не знаете какво искате.

5.Интел продава повече процесори от АМД само защото се продават много маркови компютри. Друго на ръка е че май сте чели само ПЕЧАЛБИТЕ и не сте ОТЧЕЛИ продажбите - АМД води по продажби. Е разгледайте по форумите и търсете Р4 - оле що зор ще видите..

6.Парите винаги са решаващ фактор - с 120+ примерно мога да взема доооста по-мощна видеокарта.

7.На Стилян магията не е никаква магия - ей ви 2400 без никакъв зор и греене.

8.Не знам за Моллов но аз си играх с Р4 на 3.6GHz и не бих го взел и да ме бият - при положение че грее повече от АМД-то ми с три пъти по-голям кулър...

9.Някой е в грешка като казва че ако можехме да си го позволиме щяхме всички да сме с Р4 - на мен частите на са ми проблем. На Моллов също. Но и двамата сме с АМД, нали?

10.Интел феновете пропускат НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Celeron - а кажете мипо-куц процесор има ли (от продаваните и произвеждани в момента???)

Тука толкова простотии изчетох, че се чудя как може хората само на база любов към марката да ги пишат - и аз харесвам само АСУС, но не плюя по всички други!?!?!?

7. Тук е от
    Nov 2002

е добре де Ники какво да кажем за Целерона?-че е най-големия боклук всички си го знаят...

Значи утре си продаваш компа щото ти и Моллов сте с АМД!!![B)]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">е добре де Ники какво да кажем за Целерона?-че е най-големия боклук всички си го знаят...

Значи утре си продаваш компа щото ти и Моллов сте с АМД!!![B)]

Никой не те кара да си продаваш щайгата.... само че ти, СТРАХ и още някои ръмжите като побъркани, само и само да изтъкнете Р4 като върховната платформа....

Е да де, ама както каза Ники 3.4GHz+ при P4 са яко охлаждане и не го виждам Любо както иска да вземе тоя 2.4В дето е при мен как ли ще го охлажда на тия честоти с някакво НОРМАЛНО охлаждане без да се чуди що постоянно процесора избива да Throttle...

10. Member
    Тук е от
    May 2002

Не знам що е приемате равностойността на двете платформи. Валерий от нашия форум си повтаря "Кажете ми едно предимство на АМД-тата пред Р4 и ще ви повярвам, но да не е цената" - аз му отговорих със същия въпрос. Няма такова нещо и от двете страни - и двете си имат купувачи, пазар, добри и лоши страни. Но не се опитвайте да ме убедите че видиш ли Интел прави само чудеса, а АМД боклуци. Това просто са глупости.

11. Тук е от
    Nov 2002

Имам 3 поста по темата и вече съм яростен защитник на Интел?При това в тях никъде не съм писал нищо против АМД® !

Мисля,че всеки който пише по тема преди това е своя избор,така,че............

РЕАСЕ

Пс.Моллов според теб колко процесор могат да направят 1470мхз@2600мхз?Само не ми казвай,че АМД са толкова велики,че абсолютно всеки техен процесор го може[]

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

1.Мит е стабилността на Р4 системите - <u>стабилни са само Интелските дъна, но те пък са по-бавни</u>.. АСУС+RDRAM= на две забивания дневно ако си употребяваш компа като мен. Каква ти стабилност. <font color="red">Напълно съм съгласен с това</font id="red">

6.Парите винаги са решаващ фактор - с 120+ примерно мога да взема доооста по-мощна видеокарта.

9.Някой е в грешка като казва че ако можехме да си го позволиме щяхме всички да сме с Р4 - на мен частите на са ми проблем. На Моллов също. Но и двамата сме с АМД, нали? <font color="red">Ината е над всичко []</font id="red">

10.Интел феновете пропускат НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Celeron - а кажете мипо-куц процесор има ли <font color="red">Това не е Интел! И си много прав, особенно ме дразни когато някой сравнява Duron с Celeron и твърди че си го е купил понеже било "по-марков" и същевременно с някакво дъно ECS, докато Duron-джията е с EPOX примерно</font id="red">

Тука толкова простотии изчетох, че се чудя как може хората само на база любов към марката да ги пишат - и аз харесвам само АСУС, но не плюя по всички други!?!?!? <font color="red">Естествено! Аз примерно плюя по марки от които лично не съм доволен! И никога не купувам второ дъно от фирма, на която първото е било дефектно. Аз да не съм им бета тестер!!!</font id="red">

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Пс.Моллов според теб колко процесор могат да направят 1470мхз@2600мхз?Само не ми казвай,че АМД са толкова велики,че абсолютно всеки техен процесор го може[]

Ми не, не са велики []

Само че от новите 1700+ от последните седмици 1GHz о/с на въздух не е рядкост...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

между другото да споделя едно лично наблюдение извън техническата част:

забелязвате ли как почти всички привърженици на Интел заявяват - аз АМД никога няма да си купя (нищо лошо няма в това човек да е абсолютен привърженик на дадена марка), докато повечето привърженици на АМД не са заявили (поне доколкото съм чел подобни спорове) - аз никога няма да си купя Интел, ами всеки обяснява избора си на марката с някакви малко по-разумни доводи - на първо място цената, или по-точно съотношението цена/производителност, а не толкова привързаност към фирмата. Лично аз с удоволствие бих си закупил Интел когато дойде времето за поредната набут.. ъх, ъпгрейд, (за момента производителност на 2700+ за 100-ина долара ме устройват идеално) - стига да предложат разумно съотношение цена/производителност, а не само цена и велика марка.

В крайна сметка задайте си въпроса кой за какво си ползва компютъра, когато се върне от работа - едва ли във къщите на всеки от вас има компютър, който работи примерно 2 или 3 месеца без да е спиран, като сървър я на някоя банка, я на голям Инет доставчик. Повечето от хората, които си купуват РС, не си го взимат само за пускат 3ДМарк и Сандра, а като трябва да избират между една от двете платформи е хубаво да имат ясна идея за какво става въпрос - а то, отивам в дадена фирма, и виждам как продават на потребителя Х P4 1.8 със 128 Рам и ГФ2МХ400 (и това съвсем наскоро) - ами на човека просто не му стигнали парите (във форума имаше едни изцепки, че АМД били за социално слаби, ама аз не видях в сигнатурата на човека, който го написа да се мъдри нещо от рода на: P4-3.06Ghz), обаче за сметка на това излиза с убеждението че има "най-хубавия" процесор - и после се чуди защо UT2003 му сече като за световно..

16. Тук е от
    Nov 2002

И аз да искажа своите мнение...

Почти винаги теми с подобна насоченост се развиват така...Винаги се намират някакви дето веднага казват :

пари Много-ЛОШО,пари малко-МНОГО ПО-ДОБРО от това за многото пари.И после гонят до дупка да доказват как тяхното е най-доброто!

Еди моята машина не е сървър итн,но това не ми пречи пак да си взема Интел.Харесвам марката и си взимам нейни процесори и се приключва до тук!

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И аз да искажа своите мнение...

Почти винаги теми с подобна насоченост се развиват така...Винаги се намират някакви дето веднага казват :

пари Много-ЛОШО,пари малко-МНОГО ПО-ДОБРО от това за многото пари.И после гонят до дупка да доказват как тяхното е най-доброто!

Еди моята машина не е сървър итн,но това не ми пречи пак да си взема Интел.Харесвам марката и си взимам нейни процесори и се приключва до тук!

е, то на скъпото няма как да му се каже лоша дума

по-скоро спора се опорочава от типа на: АМД - евтино, значи боклук;

Интел - скъпо - значи хубаво

18. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Еди, сече ти главата на тебе, не на мене Ънриала

Процесора ми е на 1.8а@2.4 , просто когато го взимах това беше най-добрия процесор, и най-бързия котлон овърклокнат до дупка не можеше да стигне производителността на п4 @ 2.4 по това време (юли - август 02) ) Иначе видеото ми е асус ти 4200 128мб рам 293/500 а дъното епокс 4г4а. И не си спомням да съм казал, че няма да си купя амд някога, казах, че няма да си купя виа. Ще си купя амд ако се убедя, че това е по-добрия избор. Засега не виждам причини да не съм с интел

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 18 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици - митове и реалност
    От badr във форум Други начини за отопление
    Отговори: 28
    Последно: 25-09-11, 19:55
  2. 3D Принтер, мит или реалност ?!?!?!
    От stenly във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 25-11-10, 23:37
  3. 100-доларовият лаптоп стана реалност
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-05, 12:32
  4. Американската мечта?...
    От Леголас във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 41
    Последно: 23-09-04, 22:20
  5. Компютър мечта.
    От Zappo във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 06-12-00, 18:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе