Някой можели да сподели своя опит с такова дъно.Знам че не нищо особено, ама аз няма да го клоквам искам просто да върви без да забива.Или да ми кажете какво ви е създало проблем.
Някой можели да сподели своя опит с такова дъно.Знам че не нищо особено, ама аз няма да го клоквам искам просто да върви без да забива.Или да ми кажете какво ви е създало проблем.
С такова съм - никакви грижи нямам
клокнал съм го на 140 ФСБ - върви без грижи
доволен съм от това дъно - не е гигабайт , но си върши работата
игричките вървят перфектно , стига да имаш кадърен процесор, рам и видео
Дънцето си е направо без пари а и няма да ти прави никакви проблеми. Няма много екстри, но е идеално за Entry-Level.
K7VTA3 заедно с K7S5A излезе сполучлив модел за разлика от доста други ECS ки мизерии. За тези пари си върши добре работата
дъното е перфектно.
както и преди него ECS K7VZA беше..(KT133A)..
да ме извини Tyan, обаче SiS sucks.
по същество:
- дъното поддържа Barton(333MHz - FSB 166x2).
- обаче , го пуска на FSB 165MHz
- 5743 points на 3D Mark 2001SE със Th 2100+ , 256MB DDR 333, Axle GF4 MX440/64MB/128 bit /detonator 46.xx
лошото:
- само 2 DDR слота
- запоен BIOS (след вер. 5)
- до вер. 6 - AGP 4x - но разлика между 8х и 4х НЯМА !!!
за друго лошо не се сещам -
едно от най-добрите дъна на пазара в БГ - гледай, обаче да не ти набутат PCChips(не знам защо, но се продава под името ECS) - истинското ECS е лилаво на цвят(purple)
не ми плащат ECS(нито пък "торин") , но само за инфо:
през второто тримесечие на миналата година бяха(наистина само за това тримесечие) най големия производител на МВ в света.
много приказки изписах, моя съвет е:
купи си го ! - на всичкото отгоре е с 2 г. гаранция ?!?!???!!!!!
пък ти както решиш
<font color="orange">smarty added 23:09</font id="orange">
освен това получаваш и LAN 10-100
10х информацията,молко пояснение аз съм я ще я купувам втора употреба иначе ново излиза около 40$ мисля
Smarty ама защо ми се извиняваш ) то си е истина че sis suxxx просто им се получи сполучливо дъно с не особено бързия sis735 хахахаха. Тая тема трябва[e отдавna да се затвори вече К7VTA3 е екстра за кинтите си.
не е толкова зле, т.е. дъното си работи(предполагам....[B)]), но просто е PCChips(опитай се да си го преведеш), а не е ECS(Elitegroup).
ECS е тайванска фирма, има заводи и в Китай, обаче PCChips e китайска "гаражна" фирма.
може и да бъркам, но така мисля(и така знам)...