Температурата на АТЛОН1700+ се вдига до 78C при натоварване.Оборотите на вентилатора са 3900 ,не си помня името на вентилатора но си мисля ,че това са ниски обороти и от там идва тази висока температура.Бих искал някой да ми преторъча вентилатор[V]
Температурата на АТЛОН1700+ се вдига до 78C при натоварване.Оборотите на вентилатора са 3900 ,не си помня името на вентилатора но си мисля ,че това са ниски обороти и от там идва тази висока температура.Бих искал някой да ми преторъча вентилатор[V]
Aбе тая температура е мноо съмнителна, незнам с какво я мериш обаче е твърде голяма !
Отвори кутията и пипни радиатора на процесара, ако пари много, тогава сменяй го, но ако си го пипаш без проблем, тогава няма нужда![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Температурата на АТЛОН1700+ се вдига до 78C при натоварване.Оборотите на вентилатора са 3900 ,не си помня името на вентилатора но си мисля ,че това са ниски обороти и от там идва тази висока температура.Бих искал някой да ми преторъча вентилатор[V]
<div align="right">оргинално мнение на mumiata</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Две неща:
1. Какво е дъното? и какъв е цуулера?
2. вероятно нямаш нищо между радиатора и процесора т.е. нещо като проводяща паста...
Подобен процесор дори и с цуулер за видео няма да грее толкова []