Мисля че тече от семеринга
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330766263[/time]_________________________________________________
http://lazarovz.snimka.bg/other/mialna.658578
Мисля че тече от семеринга
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330766263[/time]_________________________________________________
http://lazarovz.snimka.bg/other/mialna.658578
Дадох я на сервиз. От там ми казаха, че проблема е в програматора. От къде може да се поръча и на каква цена - някакви идеи???!!!!
На твое място бих потърсил второ мнение.
БУЛСЕРВИЗ АРИСТОН ИНДЕЗИТ ЕООДПървоначално публикувано от kali_76
телефон: 02 955 35 95
Здравейте,
Тия дни ни се развали миялната машина - дава грешка Е4, което в книжката е описано като "Анормално количество вода, прекалено много входяща вода". Модела е Midea DW5B. Почистихме изходния маркуч и проверихме - не е задръстена. Даже намалихме входния поток вода. Последните 2-3 пъти не успяваше да измива добре, а от вчера пълни с вода, дава тази грешка Е4 и спира да работи. Тъй като съм на "Вие" с този уред, моля за помощ и съвети. Също така се приемат предложения за добър сервиз в София, по възможност район Красно село.
Не съм много спец но това означава че нещото което засича нивото на водата в машината не работи , не знам какъв е принципа и как машината мери количеството вода но е това със сигурност.
Трябва да се разглоби и да се почисти. Отсртани има едно като кутийка и в него седи един поплавък.
Аре зимай !
http://nikelectric.com/product_info....oducts_id=1613
И да почерпиш :-)
За всички проблеми,свързани с експлоатацията на тези уреди.
Мерси! Аз все още си го карам с тоя програматор, ама си му е време. Дай някакви координати на този сервиз.Първоначално публикувано от diterh
Здравейте!
Имам проблем с миялната- Сименс.
Не задвижва перките. Пълни вода, изпомпва, мъчи се да ги завърти-но не тръгва.
Понякога след Н на брой рестарта тръгва,но тази сутрин не ще.
Какво е според вас ? То е ясно,че е за техник,но искам първо да чуя вашето мнение?
Ако знаете и читав техник/сервиз/ за Добрич ?!
На мен пък ми се струва,че има проблем с моята.Марката е Конелиано,модела не знам точно (не ми е наблизо да проверя).Майстора,който ми прави кухнята,изключително препоръча тази марка и си взех аспиратора и миялната с надпис Конелиано.Боклуци.Нито аспиратора дърпа като хората (а бил по-мощния,с два мотора,а у...) парата обикаля около него и трябва да е на турбо,че да дърпа,а че не се стои в стаята от шум...А тази миялна,почти винаги имам някоя мръсна чиния,вярно пише,че е или от препарата или от подредбата на съдовете...не мога да си го обясня,защото колкото проста машина е аспиратора,толкова е и миялната,а проблем има.
Дайте някакъв съвет,защото стои като мебел и съм я ползвал 10 пъти за повече от 3 години,точно поради тази причина.
Всичко се върти,просто се чува как се мъчи на няколко пъти да завърти..Може на мен да ми се струва,че се мъчи да завърти,може в някоя помпа или електроника да е проблема.Първоначално публикувано от lubopiten
Довечера ще я носим на един техник. Еееех,как може в 21 век, в сравнително голям град като Добрич,да няма един цивилизован сервиз ??? Недоумявам просто !
Здравйте,имам нужда от съвет.
Съдомиялната ми е Мидея,от два дни задържа вода и по тази причина не може да си довърши цикъла на измиване.Започва да пищи и показва Error 3.Имате ли идея какво може да е и как бих могла да се свържа със сервиз,не мога да намеря гаранционната карта.Тя гаранцията със сигурност е изтекла,но поне координатите можех да видя от нея.
Благодаря предварително.