Здравейте. Имам следния проблем с бойлера - след включване, термометъра показва, да кажем 60 градуса, а от душа тече леко топла вода. Когато поизтече доста вода, теква по-топла, но не гореща. Сменям вече два комбинирани препредпазни клапана, защото при работа, гъвкавата връзка за студена вода към болера става топла. Мислех, че съм случил на дефектен в магазина, но това се повтори два пъти, което ме кара да си мисля, че повредата е по-сериозна. Още инфо - не знам дали е случайно, но се наложи да сменя прекъсвача на бойлерното табло, захранващо самия бойлер. Беше залепнал. И друго - източих бойлера, за което откачих захранващите маркучи и свалих предпазния вентил. Вода потече и от двете тръби на бойлера, но на пресекулки, не постоянна струя. В първия момент потече студена или да кажем хладна вода, при което термометъра показваше около 60 градуса. Това ме учуди, мислех, че се е повредил и той. След известно време потече гореща вода до пълното му изпразване, а термометъра започна леко да пада. Друг симптом - свалих бойлера на земята и разбрах, че няма фланец на дъното като старите модели. Нищо не съм правил по него, след което го качих обратно и го свързах с ток и вода. Започнах да го пълня, а от изхода за топлата вода потече студена в момента на отварянето на крана. До колкото знам, отнема минути време докато празният бойлер се напълни с вода до горе. Честно казано, страх ме е да го включа при това състояние. Моля за съвет и помощ за евентуален ремонт. Не искам да го сменям, защото е неръждаем.