Здравейте, имам BEKO HTV 7736 XSHT, която е в гаранция,реално е на около 2 години(с 5 годишна гаранция) до сега е под 50 цикъла на пране, ползва се рядко. Проблема е следният - като се пусне да центрофугира на 1200-1400 оборота направо имам чувството, че тая пералня ще се разпадне и ще излети за някъде(това е от закупуването така),скърцане,лопане,фучене и т.н. Когато е с малко дрехи вътре да кажем, че няма проблем. Но напълня ли нормално пералнята и при центрофугиране повечето пъти се чува удряния,все едно не разпределя добре прането и се получава дисбаланс. Цялата пералня започва да се мести,даже последният път беше избила механизмът на вратичката на кухнята . Преди тази пералня имах една "умряла" Ханса, нисък клас пералня(не че това Беко е среден клас де ), която ги нямаше тея проблеми. Тука уж инверторни мотори,ала-бала електроники и направо ми идва да е засиля през терасата . Ясно, е че за тея пари толкова , но все си мисля че има някакъв проблем(транспортните болтове са махнати и нивелирана ) единственото като се позачетох е евентуален проблем с амортисьорите на пералнята. Отностно гаранцията, на тея от сервиза като им кажа за проблема, ще кажат просто да слагам малко дрехи и няма въобще да си направят трудът да е погледнат. Та някой ако има тоя или подобен модел,ако може да сподели дали са просто смотани по "рождение" или да почвам да мрънкам на сервиза да си е гледат.
П.П. Има ли начин да се намалят градусите на сушене,че направо си ги "сварява" тея дрехи като суши и реално тая сушилнята и тя за нищо не става. Мисля, че няма как,но все пак да попитам . Мерси на отговорилите .