Здравейте на всички.Скоро си взех Либхер ctp3223.Забелязвам,че доста дълго работи и по-малко време почива.Бутонът за регулиране на температурата е на средно положение и показва 5 гр.Дали е нормално?Казаха ми,че бил с някакъв инверторен мотор като на климатиците и работел постоянно.По спецификация му дават да харчи по-малко ток-198 квт срещу 300 квт за нормален хладилник.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Я ми обясни какво му е инверторното тогава???Освен ако не изключва от термичната защита-тогава може!!!Ааааа и ако го изключваш ръчно !
 Я ми обясни какво му е инверторното тогава???Освен ако не изключва от термичната защита-тогава може!!!Ааааа и ако го изключваш ръчно !  

Първоначално публикувано от K.K.
 Първоначално публикувано от K.K.   

rkk:Първо се отклонихме доста от въпроса.Човека питаше "чувал ли е някой за инверторен мотор на хладилниците?"На мен не ми обяснявай за това какво е инвертор,че инвертора и той е сплит,какво е сплит, че ти си майстор/най-вече/ т.н.Като си майстор-отговори на aad!Той е задал темата!Аз не твърдя,че съм по-голям майстор от теб, опитах да му помогна,по моите възможности,знания и опит!Ти си "майсторе"rkk-обяснявай, на нас незнаещите и то на въпроса!!!
 rkk:Първо се отклонихме доста от въпроса.Човека питаше "чувал ли е някой за инверторен мотор на хладилниците?"На мен не ми обяснявай за това какво е инвертор,че инвертора и той е сплит,какво е сплит, че ти си майстор/най-вече/ т.н.Като си майстор-отговори на aad!Той е задал темата!Аз не твърдя,че съм по-голям майстор от теб, опитах да му помогна,по моите възможности,знания и опит!Ти си "майсторе"rkk-обяснявай, на нас незнаещите и то на въпроса!!!