Как мога да се снабдя с метанол,за да мога да отпушвам хладилинци?
Благодаря предварително
Как мога да се снабдя с метанол,за да мога да отпушвам хладилинци?
Благодаря предварително
Най настойчиво те съветвам да си вършиш работата както трябва.
Това изключва употребата на метанол.Научи се как се прочиства с-ма - ще ти е от полза.
Но с метанол не!Крайно непочтенно е спрямо клиентите ти.
И той не отпушва системата, а не позволява на влагата да замръзне.
И аз те съветвам да не се занимаваш с глупости. Най- малко ако системата е задънена с масло(което се случва често) метанолът изобщо няма да ти помогне.
Иначе ако си от София можеш да си купиш от Химснаб например или от всяка фирма, която търгува с химикали.
Това с метанола сме го правили преди 20 години.Тогава почти нямаше вакум помпи, а си ги правихме от немкини, филтрите бяха кът и въобще части трудно се намираха. Сега не те съветвам да използваш метанол. Аз имам в едно шишенце останал някъде, който не съм използвал.....и аз не си спомням от кога. Бачкай си както трябва и нямаш нужда от метанол! Колегата badr е напълно прав!
Понякога се налага изполването на метанол, особенно при убит хладилник с нож и после пъснат да работи и засмукал достатачно вода.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316434484[/time]_________________________________________________
Тогава като се сипеше метанол не се знаеше колко ще изкара комресора. Лаковата изолация не издържаше на метанолаПървоначално публикувано от K.K.
Най-вече нямаше части, колега, най-вече!!! За нов компресор, ако нямаш връзки с месеци се чакаше! Та това ни принуждаваше да ползваме метанол-па колкото изкара все му е кяр!Първоначално публикувано от batalski
И това съм виждал!Първоначално публикувано от cooler