Здравейте,
Съжалявам, че ви занимвам с такива антики, но аз съм студент и не мога да си позволя нов хладилник сега, затова ако можем да го оправим...
Проблема започна преди 2 дни... мотора се включва и след 5/10 секунди изключва и това се повтаря непрекъснато. Също релето, което е закрепено за мотора постоянно прецъква... от време на време мотора успява да поработи десетина минути, но скоро след това пак спира и започва повтарящото се включване/ изключване със прецъкването на релето...
Моля за съвет!
ЕДИТ: Сега включих един вентилатор да духа към мотора/релето и само след 3 минути си заработи нормално хладилника... явно жегите го тормозят! Все пак възможно ли е нещо да е за смяна?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Естествено не е ползван през всичките тези години, но все пак... дори да работи без проблем - повече от 50лв не мога му взема. Ако е компресора ще върви за скраб, но ми се ще да го оправя.
 Естествено не е ползван през всичките тези години, но все пак... дори да работи без проблем - повече от 50лв не мога му взема. Ако е компресора ще върви за скраб, но ми се ще да го оправя. 
  Първоначално публикувано от todor_pr
 Първоначално публикувано от todor_pr