вчера чрез ползване на нож за изваждане на замръзнал продукт съм пробил малко долната част на камерата (пластмаса). днес виждам че вече и горна и долна част НЕ охлаждат. как се оправя подобно нещо или съм първия?
вчера чрез ползване на нож за изваждане на замръзнал продукт съм пробил малко долната част на камерата (пластмаса). днес виждам че вече и горна и долна част НЕ охлаждат. как се оправя подобно нещо или съм първия?
Честито, не е било само пластмаса. Оправя се с пари, а по-вероятно и с нов хладилник.
и течност малко излиза. почистих, залепих, има звук като на работещ хлабилник много тих 30 секунди и прави тихо пук и спира всякакви звуци
може би е без фреон сега и се мъчи да работи но "вижда" че не става и се самоспира?
Този пост е редактиран от banksy; 04-02-23 в 00:05.
Поогледай се за промоции на хладилници, и следващия път с остри предмети не ръчкай в хладилника. В инструкцията за експлоатация ясно е посочено.
Някои неща се научават по трудния път. Да със следващия хладилник да не повтаря грешката.
за продажба става ли? компресор работи ли?
Ти кого питаш дали работи?Според мен най-вероятно компресора си е заминал и изключва термичката.
За продажба не става.Единствено за шкаф в някое мазе.