Re: Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение
Здравейте, купих преди време Elite PV-4000USB за 60 лв от метро, досърбя ме да го отворя, и ето резултата:
http://picasaweb.google.com/xmpp.test10/PV4000USB
Изненадах се че чипсета е MT1389DE, аз лично съм доста доволен от възможностите му. Работи добре с 80 GB hdd.
Възпроизвежда и DTS.
Ако някой има някакви идеи за подобрения по фърмуера .... :)
Търсих по форума но няма много инфо за него. Някой пробвал ли е да го флашне с този на 400USB ?
тази седмица, ще си направя кабела и ще сваля фърмуера.После протел каза, че ще го пипне, като му го сваля.
дайте схема за кабела че тези 4 пина RS232 само нас чакат мене единсвено ме дразни началната снимка на елит и фона на браузера при usb носител
ами и аз чакам протел да ми каже кои са точно. Като ги имам, ще ги дам.
Мен ме дразнят орязаните имена на файловете и ако може да се сложи тънък шрифт или нещо подобно при най-голям шрифт ....
Потърсих в търсачката,но нищо не намери,ще ми се да попитам-подариха ми едно Елитче HD1000 DV /май така беше/третото в къщи,но субтитрите са жълтички и отвратително малки,на сайта на Елит няма firmware,чипа е Vaddis 8,или 888,нещо такова,някой да е попадал на файлче?! Знам,че тия рядко си обновяват софтуера,но все пак...Моля,момчета,ако някой има-нека прати!
Това си е за бан ! админ?
не е добре да се мамят хората по този начин.
Така е, за бан е и си го получи.
аз ли не разбрах .. кое е за бан?
Абе братлета, прочетох темата и все още не мога да разбера как да пусна нещо от USB флашката. На дистанционното ми няма бутон USB. Няма такъв надпис, освен най-отдолу където пише PV-4000 USB.
Сигурно доста тъп въпрос задавам, ама ако може помогнете.
Благодаря ви предварително.
Отдясно под кръстачката - бутон с надпис Source. Можеше поне да пробваш някой и друг бутон преди да питаш.
Пробвах всички бутони, включително и този. Когато го натискам търси постоянно ДВД диска и не си помисля да търси УСБто.
В root директорията ли трвба да са филмите за да ги разпознае?
Не споменавайте тази "МАРКА" ако може да се нарече така....изобщо как може да купувате нещо на елит?
то затова и форума ви е най голям ,предполагам сервизното обслужване още толкова.......
Цитат:
Първоначално публикувано от sssaaa
Не споменавайте тази "МАРКА" ако може да се нарече така....изобщо как може да купувате нещо на елит?
то затова и форума ви е най голям ,предполагам сервизното обслужване още толкова.......
А интересно ти с какви марки джиткаш,дай да ги видим с качеството им и цените... :029:
Цитат:
Първоначално публикувано от centrino
Пробвах всички бутони, включително и този. Когато го натискам търси постоянно ДВД диска и не си помисля да търси УСБто.
В root директорията ли трвба да са филмите за да ги разпознае?
anybody?
Цитат:
Първоначално публикувано от sssaaa
Като ти погледнах мненията си ми толкова прозрачен Пайнер КУРО