Страница 18 от 22 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Какво домашно кино с HDMI изход

По точка 2. няма как да стане. Не съм виждал ДВД система със видео вход.
    Защо не кажеш какви входове има телевизора? И защо е нужен тунер за да гледаш от сателитния приемник?

2.  

3. btt
    btt е офлайн

Тук е от
    Dec 2008

http://www.lge.com/us/computer-produ...-W2361V-PF.jsp
    ето тук на specifications, може да видиш всичко за монитора,
    а тук
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29102
    за сателитния приемник.
    Отворен съм и за други предложения.
    Друг начин за свързване, който се сещам е с твбокс с кабел за монитор.

4. Тук е от
    Dec 2009

Ох -пак съм аз и пак да попитам .Пследно май се навих -благодарение на вас , за ресийвър и колони пък ще опитам да прекарам и кабели.Какъв да е ресийвъра -модел?и ако има и радио -още по-добре .Също и за пакет колони?Гледах в един от постовете подобни предложения и харесах едни колони на Пионер , но дайте и други мнения ?Аз харесах едни на Bose с усилвател Онкио , ама ми идват скъпички.Бюджета ми е до 1000 лева .Благодаря !

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , ресивъра е многоканален усилвател с тунер т.е. с радио !Аз имам Онкио 507 , не е никак зле за парите си !За колоните , там е по-сложен избора , но е хубаво да ги чуеш наживо .Bose - известна марка , но според мен прекалено скъпа !1000 лв. не са много за това , което искаш да купиш , но може и да стигнат .На мен ми стигнаха , но стоката е поръчах от Германия и имаше изгодни оферти !

6. Тук е от
    Dec 2009

Ми ако можеш предложи марки и модел а аз ще проверя тук -там за цени?А и ако харесам нещо -пак ще ви попитам .

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако дадеш 700-800 лв. за ресивър , за колони незнам какво да ти предложа .Има и за 200лв. , но толкова и свирят !

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За пореден път мн. останах неприятно изненадан от техномаркет отидох да гледам за следната системка ... много се бях нявил да я взема
    Разбира се имаше останала само мостра и мострата беше просто разбита ... цялата надраскана + суб-буфера беше прашен черен с мръсни петна . Направо нямам думи нз дали продукта го има др. (по думите на един от продавачите го имало само във Варна ) И така .... БГ работа много зле ...
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036001 -Това го има в техномаркет-Цариградско шосе

Вече нз какво да взема ... почвам да се замислям и нещо от чужбина да взема

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Това което си харесал ,аз го имам! Също купих последното от Техномаркет преди време.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Преди няколко месеца си бях харесал едно ЛГ беше към 700 лева но добре че не си купих викам да изчакам малко че така или иначе ще навлезат скоро блу-рей двд-та
    Та скоро видях този модел и мисля че ще е добър а и е блу-рей гледам че подържа и DTS-HD; DOLBY TRUE HD
    става въпрос за SAMSUNG HT-BD2
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036011
    Някой да каже някакви отзиви ?

12. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от drianov
    Здравейте, предстои ми покупка на ДВД/домашно кино и съм се спрял на един модел на Филипс. Основните ми критерии са да чете DivX филми със субтитри от USB и да вади що годе приличен звук.

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061449
    ...
    Може ли да споделиш впечатления от този Philips ако си го взел ? Защото и аз оглеждам евтини и непретенциозни 5+1 системи сега и тази ми се наби на очи с това, че в половината сайтове пише, че има оптичен аудио вход (което мен живо ме интересува), в другата половина пише, че няма :-) Има ли наистина ?

13. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Някой запознат ще каже ли каква е точно разликата между обикновенните ДТС и Доуби Д и DTS-HD; DOLBY TRUE HD ?
    че този модел който съм харесал гледам е от 2007 но пък по новите не подържат тези звуци
    попринцип има ли опция да се сменят звуците след като системата е вързана към ХД плеяр и при плейнат ХД филм от системата да се зададе DTS-HD; DOLBY TRUE HD че тва 7.1 ми се вижда по одачно от 5.1

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А каква е разликата между двд и блу-рей формата ? Или между сд и двд ? Според мен - доста голяма ! Така е и с звука ! Само че за новите звукови формати трябва и по-нова техника и hdmi версия 1.3 ! По spdif /оптика или коаксиал / тези нови формати не вървят !

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Някой запознат ще каже ли каква е точно разликата между обикновенните ДТС и Доуби Д и DTS-HD; DOLBY TRUE HD ?
    че този модел който съм харесал гледам е от 2007 но пък по новите не подържат тези звуци
    попринцип има ли опция да се сменят звуците след като системата е вързана към ХД плеяр и при плейнат ХД филм от системата да се зададе DTS-HD; DOLBY TRUE HD че тва 7.1 ми се вижда по одачно от 5.1
    Разликата не е малка, но за да я усетиш ти трябва по-сериозна техника.
    Няма как от Dolby Digital да направиш Dolby TrueHD. Това е все едно от мр3 да направиш аудио CD.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2006

става въпрос за тази система сериозно съм и хвърлил око едно зареди тези подръжки на звука а и че е 7.1 + това навсякъде чета че вадила страхотна картина и невероятен звук
    SAMSUNG HT-BD2
    и мисля че ако се комбинира с WD TV Live няма да има грешка
    Пък вече ако искам по качествен звук едно ресийвър второ колони отива над 1500 лева докато тази система ще бичи яко в стаята ми 7 на 5 метра

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    става въпрос за тази система сериозно съм и хвърлил око едно зареди тези подръжки на звука а и че е 7.1 + това навсякъде чета че вадила страхотна картина и невероятен звук
    SAMSUNG HT-BD2
    и мисля че ако се комбинира с WD TV Live няма да има грешка
    Пък вече ако искам по качествен звук едно ресийвър второ колони отива над 1500 лева докато тази система ще бичи яко в стаята ми 7 на 5 метра
    За това помещение ще усетиш по-добър съраунд със 7.1 конфигурация, но само ако ги разположиш правилно и стоиш на правилното място. Отделно, много малко от записите са 7.1.
    Иначе качеството на звука е плачевно, но това е нормално за такъв тип система и за този бюджет. Колкото за бичене ще бичи, но дали ще се усеща разлика между TrueHD и DD не мога да гарантирам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 22 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе