Страница 17 от 22 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Какво домашно кино с HDMI изход

Домашното кино на Филипс си има декодери за Долби и ДТС и то си е ДВД плеър с колонки и ресивър/ усилвател+тунер /.Отделен ресивър с кодеци за HD звук е по-добре и е инвестиция за в бъдеще .Не знам дали двете ще можеш да ги свържеш през HDMI , защото на Филипса пише HDMI интерфейс за връзка с телевизор , а и не виждам смисъл да свързваш два ресивъра /в случая може да се окаже невъзможно/при положение , че ще гледаш само двд и дивх филми !

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте и тук , сега и аз като поредния нов зелен да ви досадя с един сигурно често задаван въпрос.Телевизора го избрах -Филипс 9704 и сега е ред на системата за домашно кино.Искам система 5+1 и ако е възможно задните колони да са безжични.Цената около 1000лева?Много разчитам на мнението ви затова с нетърпение ще чакам всички предложения .Благодаря ви предварително .

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То хубаво си решил , но защо са ти безжични задни колони ?За да имаш такава връзка трябва да има пряка видимост между предавателя и приемника т.е. никакви препятствия като мебели , хора , иначе сигнала се разсейва и системата от 5+1 става 3+1 !На Самсунг съм виждал такава система за домашно кино , но връзката не е изцяло безжична , понеже се купува отделен приемник / в по-скъпите системи го има в комплекта / към който се вързват задните колони с кабел и самия приемник трябва да се захрани от ел.мрежата .Може вече да има и нещо ново на пазара , но класическото свързване си остава с кабели .

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Sony също имат безжични задни колони, ако не искаш кабели може да погледнеш някой SoundBar на Philips

6. Тук е от
    Dec 2009

Аз от доста години си гледам един СРТ телевизор който освен вградените в него говорители има от зад предавателче които подават на задните сателитни говорители сигнал.От задните едната се включва в захранванеи помежду си са свързани с кабел.Наистина от време на време се губи сигнал но не е фатално -само за момент.Но не се налага да прокарвам и крия кабели от телевизора до тях.А звука си е долби дижитал .Затова ми се иска подобна система.Сега гледам че и Филипс предлагат няколко такива системи.Далеч съм от мисълта че подобна система ще докара звук като компонентна такава -в повечето случаи от различни производители , но там и цената заминава в космоса.Все пак освен телевизора ще ми трябва и аналогичната стойка и не ми се ще стойката и аудиосистемата да надхвърлят 1000 евро.Та ако и тук дадете някакво мнение ще ми бъде от изключителан полза.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако си решил да похарчиш 1000 евро , спокойно може да си вземеш система от компоненти , а не всичко в едно .И за стойка ще останат .

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Като гледам стойката за 52" пелевизор струва около 350 евро а трябва и допълнително да помисля за стойка за ресийвъра , така че според мен остават около 600 евро за аудиосистема.Та ако наистина може -казвайте марка и модел?

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Може , но зависи дали искаш да купиш от БГ или не те притеснява поръчка по интернет !Щото от Германия за 500 евро ще си вземеш тонколони 5+1 Кантон 60 , ресивър Пайнер - модел 519 и двд Пайнер - модел 420 .
    При мен за 1500 лв. си взех ресивър + тонколони 5+1 + двд плеър + мултимедиен плеър !

11. Тук е от
    Dec 2009

Ми независимо от къде и как ще го купя -в момента е по-важно кое ?Благодаря ти за съвета , ще проверя "инструментитедето си предложил.Бяха ми предложили и една система на LG която също ми се видя ОК.Като се поразчетох видях че някои имат и опция -док за iPod .А и важен фактор е и жена ми -та тук не е маловажен и дизайна, затова гледам повече към готовите пакети .Знам че като качество отстоят на голяма дистанция от компонентните системи-мой познат си има домашен киносалон в кйто има вкарани пари за Ферари.За пример само централния говорител струва колкото добър автомобил (ама много добър ).Е аз искам нешо по-скромно , което типично по нашенски -да става за всичко.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от yavorsub
    Здравейте и тук , сега и аз като поредния нов зелен да ви досадя с един сигурно често задаван въпрос.Телевизора го избрах -Филипс 9704 и сега е ред на системата за домашно кино.Искам система 5+1 и ако е възможно задните колони да са безжични.Цената около 1000лева?Много разчитам на мнението ви затова с нетърпение ще чакам всички предложения .Благодаря ви предварително .
    Ако можеш да видиш това на живо,но провери за субтитри на български!Не си споменал системата за дом.кино DVD или Blu-ray да бъде,затова ти предлагам второто : http://www.apothema.gr/Product/5-1-5...BT205EG9K.html

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти трябва да си луд да дадеш толкова пари за тая стойка, която на всичкото отгоре е и грозна и обемиста.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Сигурно съм луд ама нямам изход.Искам да ми се отвори място и затова ще го закача на стената, а трябва да се извърта и настрани за да си го гледам и от към кухнята.Освен това не искам да се виждат кабелите -а те хич не са малко сега.Преправяне ан стената с гипсокартон не е опция -живея под наем.Така че като се замисля -май нямам избор.Дай идея за друга стойка ?
    В другата тема видях едно брзжично Сони -хубава идея ама ..

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Купи си едно 26-32 инча за кухнята и не се занимавай с глупости. Това като го видиш наживо ще разбереш за какво говоря.

17. Тук е от
    Dec 2009

Имам си тв във всичките стаи и понеже дневната и кухнята са една обща стая -няма за къде толкова телевизори.Ще я видя аз тази стойка на живо и тогава ще решавам, първоначално ще гледам телевизора на неговата си стойка.Да се надяваме че за празниците ще мога да ви се похваля с нов Филипс.

18. btt
    btt е офлайн

Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,
    Търся точно определена система за домашно кино, че се съмнявам, че съществува, но реших да попитам.
    Живея в малък апартамент и телевизора ще е в кухнята и ми трябва система:
    1.Да има ХДМИ изход, защото имам много хубав монитор ЛГ с ХДМИ вход(Имам място за 23' телевизор,а техният избор е доста ограниче, а на мониторите 23' е по-голям)
    2. Да има чинч вход- за да вкарам сигнала от сателитния ми приемник- dreambox, защото ЛГ монитора е без ТВ тунер и трябва сигнала да идва от ХДМИ
    3. Да е с малки колонки - поне 1-я размер да е под 10 см,защото мисля да ги сложа между кухнята и козирката й и там е такова разстоянието.

Предпочитам да е с колонки, защото ако е само плеар, ще трябва да минат 5 кабела до усилвателя и 5 наобратно, а мястото на двд-то е на високо, а това за буфера, съм решил да е на земята на известно разстояние.

Относно марки и качество- не държа, даже предпочитам по-евтин вариант, стига да съществува

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 22 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе