На мен не ми се отдаде .....
Варианти много , преправяш си скарт-а(виждаш на кои пинове отива аудиото и си правиш кабелче от скарт-а към аудиосистемата),втори вариант (както е при мен) Скарта от Булсата влиза в телевизора а от него от изхода за слушалки съм си пуснал кабел към аудиосистемата.
Неможели от Булсата направо в домашното кино.
Поне моя приемник няма допълнителен изход за звука, предполагам и другите са така.
С Булсатски Приемник нямаш кой знае какъв избор! Най-добрия вариант е с HDMI връзка, но...?
Става със Скарт кабел и SPDF за аудиото. Но май и това е невъзможно.! Каква ти е системата , дай да я видим?
Може да пуснеш звука на Булсатком към Samsung HT-THX25.
От сат. приемник свързваш два женски чинове към двд системата и после избираш в нея функцията AUX 1 или AUX 2 /това зависи в кой от входовете на системата си включил кабелите/.Аз също имам двд система за домашно кино Samsung , но е малко по стар модел и за това нямам представа дали при теб менюто ще е същото като при мен.
Това е от мен.
Добре но моят скарт кабел е с три мъжки чинча,разменях ги играхси но нищо.
В случая не използваш скарт кабел ... никъде не съм споменал подобно нещо .Взимаш си обикновен кабел от тези черно и червено и ги свързваш в единствените възможни и указани букси в приемника на Булсатком и после както ти обясних в същите такива на системата ... после на дистанционното избираш AUX 1 или AUX 2 .Трябва също и да изключиш говора от тв че се получава преплитане.Това е.