Нали си забелязал, че "това" само свири, на него нищо не вървиПървоначално публикувано от yavkata
![]()
Нали си забелязал, че "това" само свири, на него нищо не вървиПървоначално публикувано от yavkata
![]()
вървенето става и през плеара на тв ми върви HD без проблеми.
Сега искам да попитам пак надявам се някой да ми отговори смислено
Телевизора ми е LG SL8000 филмите HD от торентите с формат mk4 ми вървят перфектно проблема е че няма звук защото телевизора не подържа кодек DTS аудио мисълта ми е ако взема домашно кино за 500 лв примерно и има подръжка на DTS ще има ли звук като пусна филм през USB на ТВ дали ще има звук на колоните на домашното кино.
Зависи дали плеъра на телевизора пуска ДТС или даунмиксва на стерео.
Телевизора не подържа този кодек ми пише като пусна филм с DTS аудио
Мисля че не си разбрал какво ти е написал колегата CIEL
Ти ще вържеш телевизора към рисивъра с оптичен кабел. Които провежда сигнал 5.1. До тук всичко добре. Проблема е че щом ТВ-то на поддържа тези кодеци дали не преви даунгреид на сигнала до стерео на оптичния изход. Това ако не го пише в ръководството на ТВ-то можеш да го разбереш само с проба.
Иначе адмирации за това, че си се насочил към комбинацията рисъвър+колони. Ще се доволен от звука. Просто за да нямаш проблеми най-добре е да инвестираш и в един мултимедиен плеър. Например: http://plesio.bg/media-players-c-699...-p-280971.html или http://plesio.bg/media-players-c-699...-p-285042.html ако искаш да е с вграден хард.
Добре като ако си взема система за домашно кино която подържа DTS и има USB ако пусне филма през DVD няма ли да излиза звука вместо през USB на TV ще е от USB на системата би трябвало всичко си излиза както си трябва защо да няма звук и тогава.
Въпросът ти като си го прочетеш можеш ли и да го разбереш? Звука как ще излиза през USB ?В USB се слага флашка с филм. Звук излиза през чинчове, HDMI, оптика . Първо си прочети в инструкциите на телевизора ,който ползваш и за плеър дали пуска ДТС или го даунмиксва до стерео. След като разбереш това ще знаеш трябва ли ти външен ХД плеър или не.
Първоначално публикувано от yavkata
Нали не вярваш сериозно, че тази система е 1000 W......? Сумарно е не повече от 25-30W. За сравнение ще ти посоча само, че едно крайно стъпало което отдава реални 300W тежи към 70 килограма и струва десетина хиляди долара........!
Е хайде хайде чак десетина хилядиИначе си прав, че повечето домашни плеъри са по 20-70 вата.