Здравейте,закупих си velodyne субче,което да замести едно подобие на суб и всичко беше ок,до 2-3 часа тестове и настройки и изведнъж,чух как при превключване на друг вход на ресийвъра,суба прави едно бум,кратко но силно и понякога го прави и като изключвам ресийвъра.Другото интересно е,че ако превключвам между входове където няма сигнал,няма бум,но ако превключа от вход със сигнал към друг (без значение другия дали има или няма) и се чува яко бум.Реших,че нещо се е бъгнал суба и върнах стария и той се държеше вече като новия.Преди никога не го е правил това,а сега и той почна.От опитите ми със други кабели,контакти и т.н. няма ефект.При едно от слагането на кабела на суба към ресийвъра ме перна ток и реших да замеря между нула (от разклонителя в който е включен суба) към лфе корпуса на суба и мултицета показа 110V,което много ме озадачи,премерих и на другия и там така.Ако някой е имал подобрн проблем или има идея от какво е,ще съм му много благодарен да сподели,както и нормално ли е това напрежение между нула и корпус на суба?Мерси предварително