Искам да купя този
https://www.aliexpress.com/item/1005...archweb201603_
Писах и дали ако го купя ще платя ДДС,мито...,но отговор няма.
Някой знае ли как стоят нещата с мито,ддс и гаранция разбира се.
Искам да купя този
https://www.aliexpress.com/item/1005...archweb201603_
Писах и дали ако го купя ще платя ДДС,мито...,но отговор няма.
Някой знае ли как стоят нещата с мито,ддс и гаранция разбира се.
Това Zidoo не си заслужава. Отвратителен процесинг на аудиото, който не се прескача и с външен DAC или receiver.
Точно Z9X имам и макар да работи безпроблемно с SD съдържание, кофти аудиото ме побърква. Ниските честоти направо липсват, звука е като с включено изравняване на нивата и с клипинг. Това е без значение дали е само аудио или видео. Не се променя и с външен USB DAC (Topping DX3Pro, Pro-Ject Pre Box S2 digital). Все тая е дали е HDMI, USB или аналоговия изход. За мен е проблем с андроида, който има 3 режима за процесинг на аудиото, но не се активират или изключват. За капак има проблеми и с мрежата, по която над 300-400 Mbits/s почват прекъсвания и заради SMB v2 не се обичат и с Win10. Форума им е пълен с оплаквания. Софтуера им е бета от ден първи.
Имаш ли ресивър. Как е с него звука. Пробвал ли си да свържеш Даковете с оптика към Зидоо. Какви настройки си сложил на Аудиото в Зидоо.
Самбата е проблем на Ундолс 10. Много устоиства не се виждат. Решението е външен диск към Зидоо или НАС. Тогава няма проблеми. С каква скорост прехвърляш по мрежата към друго ПС. Филми с толкова висок битрейт 300-400 Mbits/s няма, само рекламни клипове. Това че ти замлъзват едва ли го имаш при филмите, дори и Блу Рей.
Без значение какво и къде връзвам след зидото, звука е кофти. Процесинга си е в него и не се прескача. Все пак имат да продават UHD3000 с дак.
Dune е истината, но зидото беше на половина на цената му. А за мрежата - ако е от NAS може и да не пречи, но ако имаш вързан диск на USB или SATA пречи и още как. Отделно накъсва и на някои 4К видеа, та не е само до максималната скорост, а по-скоро изпразване на буфер.
Показаните снимки повече ми приличат на проблем с рутера.
Това с звука ми звучи не реално. Свързан Плейър с НДМИ към ресивър и да му липсват ниски и лош звук при цифров сигнал?
Да не би да не си сложил RAW в аудио настроиките. Има и още на две места къде се указва качествен звук в настройките.
Как свири музикикален файл който лошо звучи от Зидоо и пуснат директно от плейъра на ресивъра?
Тъкмо си мислех следващият ъпгрейт, след време да е Zidoo. ..
Тъй. като Zidoo използват тяхна версия на KODI: ZDMS
Опита ли последната KODI 19, или с ъпдейт на тяхната версия.
Ча,к пък звука да е толкова зле ме съмнява.
Но, се зачетох за модела Z9S, че звука насичал през 10-15 мин., независимо дали е през HDMI или SPDIF
Прекъсва през SPDIF но определено не е през 10-15мин. (много по рядко) и в повечето случаи не го усещаш даже, обаче в един от първите фърмуери (не се сещам коя версия) там го няма този проблем. Що в последствие не са го коригирали не знам, при HDMI такова нещо не съществува. Звукът е доволно качествен, за бас и т.н. кво да коментирам има си толкова колкото системата ти може да възпроизведе.
Аз мислех да си взимам Zidoo z9x като ъпдейт на моя x10, и за това искам по достоверна информация. Но явно колегата няма ресивър и няма да може да ми е от помощ. Не вярвам в толкова орязания му DAC на Z9X да има DSP процесинг и той да влие в RAW режима.
- - - - - - - - - -
vencifcl
За z9S или за Z9x пишеш
Аз съм с x9s и нямам никакви проблеми и оплаквания осен samba server на win 10!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sony HT-SF200 2.1
не държа толкова много на звука.
Какво да купя?
Ще ми удържат ли мито ако купя Ziddo?
- - - - - - - - - -
Kakvo e UGOOS6 Plus ?
линковете не ми се отварят...
- - - - - - - - - -
Ще плащам ли мито?
Ugoos 6 Plus е един от най-добрите китайски медиаплеари на пазара. С много добра софтуерна поддръжка и много опции в ОС.
Има го по европейските складове на някои китайски интернет магазини. Идва за няколко дни и е абсолютно сигурен от гледна точка митници и подобни. Например от тук:
https://www.geekbuying.com/item/UGOO...X--418490.html